Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “tälja näsa”

 1. Jag har gjort det, det är inget fel på personliga näsor, men har man komplex så har man, och det är lätt för den som aldrig fått någon negativ kommentar om sin näsa att säga varför opererar dom sig? Men, jag håller med dig, det är synd.

 2. Jag förstår verkligen dem som har en utstickande näsa, en jätte stor, sned eller vad det nu kan vara som väcker stor uppmärksamhet. Det kan inte vara så lätt alla gånger. Och sålänge man stannar vid en operation brukar det blir bra.

  Det ser ut som Salma har skurit lite i sin näsa, men Beyonce.. är inte skillnaden bara ljussättningen och att hon ler på den ena bilden(?)

 3. Jag vill bara påpeka att jag givetvis också hjar förståelse för att man kan vilja operera näsan om man ha en väldigt “konstig” näsa. Men jag tycker fortfarande att det är otroligt synd, och hemskt att utseendet ska vara så avgörande att människor sätter sin hälsa på spel och utför farliga operationer för att bli “normala”. Det visar på hur sjukt samhället är, och vilka offer det skördar. Men du som har opererat näsan, jag hoppas verkligen att du trivs. Jag tycker att det vore intressant att höra hur ditt liv har förändrat sig? Blir du bemött annorlunda? Och vad har andra människor sagt om operationen? Vore jätteintressant om du ville berätta!

  Mvh/clara

 4. Jag hade inte en jätte konstig näsa innan, om man ska ta ett exempel från sidan i inlägget. Så skulle jag säga att min näsa var ungefär som britneys näsa innan, men jag fick ändå kommentarer om storleken och jag började tänka på det alldeles för mycket, och då bestämde jag mig för att göra operationen. Min kirurg tyckte inte att det var nödvändigt att operera min näsa, han sa att den var ganska okej, men jag bestämde mig ändå för att göra det, men jag sa att jag inte ville ha någon stor förändring. Bara samma, men lite mindre.

  Det har gått ungefär en månad sen jag gjorde operationen, så all svullnad har inte gått ner än (jag har inte lika bra läk kött som ashlee simpson). Så jag vet inte om jag är nöjd eller inte. Jag har inte berättat för så många, och folk som har sett mig efter operationen har inte sagt något. Jag har frågat några om dom tycker att jag ser konstig ut, men dom har inte förstått vad jag har pratat om. Utan sagt; vaddå, har du klippt dig? eller Har du gått ner i vikt, du är väldigt smal.

  Så, jag kan inte säga om just jag är nöjd eller inte. Mitt liv har inte förändrats så mycket. Jag var väldigt nojig i början och ville inte gå ut, och mådde jätte psykiskt dåligt, men det börjar bli bättre.

  Jag är inget bra exempel, eftersom jag inte såg så konstig ut innan. Det var mer en personlig grej hos mig, men som sagt jag förstår om folk med jätte fula näsor och opererar sig. Men jag skulle inte rekommendera någon med min näsa att göra det, och jag skulle inte göra det om jag fick vrida tillbaka tiden, men gjort är gjort.

 5. åh. hjälp vad intressant att höra. känner ingen som har gjort en sådan operation. Vad kostar det egebntligen och hur går det till?

 6. det kostar mellan 14 000 i polen till runt 30 000 i sverige, vill man göra det hos tex ashlees kirurg i beverly hills så får man betala drygt 100 000. jag gjorde en totalnäsplastik hos en av sveriges kändaste näsläkare, och det kostade 32 000.

  kirurgen skär upp området mellan näsborrarna och går in och filar både uppe på näsryggen och lite på näsryggens sidor. sedan filade min kirurg lite på min nästipp, men det ångrar jag skitmycket, för jag känner mig super platt. så jag ska fråga om han ta lite brosk från mitt öra och ge mig tillbaka lite av min gamla profil, men jag har inte pratat med honom än.

  det är det som är lite farligt, man blir lite skadad när man tittar sig i spegeln efter operationen, man tänker: kanske lite så eller lite så!

  efter operationen har man gips i en vecka, och därefter tejp i ytterligare en vecka. sedan kan man gå ut, men man har stora blåmärken under ögonen och näsan är väldigt svullen, så man ska helst ligga med många kuddar under huvudet på nätterna, för då går svullnaden ner fortare.

  läkningen tar upp till ett halvår, men jag tror inte att man ser några tydliga skillander efter två månader. man kan tidigast göra om operationen efter nio månader.

 7. The three sorts of fashionable boots prove to get probably the most well-known and warm marketing ugg chestnut boots according towards the sales. basic could be the best!