lilla julafton

109274-334

Ikväll ska jag ha lilla julafton med mina gamla vänner från högstadiet. Juippy! I morse hämtade jag syster på flygplatsen och i morgon bär det av till Jokkmokk, snö och kyla. Härligt. Kortet är taget framför vår fina gran som jag såklart skymmer med mina 178 centimetrar.

Kjol: Vintage
Kofta: Gina
Brocher: Vintage mm
Basker: Wedins

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “lilla julafton”

  1. Jag hade också lilla jul idag! Fick jul-te, body shops shower gel, och en Elvis tablettask! 😀 Oj, är du så lång?! Själv är jag knappt 160 cm…

  2. Sofia: Tack så mycket 😀 Hemligheten bakom håret är helt enkelt att klippa sig till en frisyr som jobbar med istället för mot håret. Dvs, mitt hår är spikrakt och platt och passar således för raka släta grafiska frisyrer. Färgen är bara de naturliga slingor som bildats efter sex veckor av salta indiska bad. Det är tyvärr alla tips och hemligheter jag har! God jul!

    Juvlia: Åh, vad roligt. Duschgrejer verkar vara poppis astt ge kompisar. Jag fick också det. så kul! Oj, då är du ju i klass med systrarna olsen. Liten men ack så söt!

  3. haha. vad roligt. Klart man ska ha klackar. Inte fast man är lång utan på grund av att man är lång!! Man ska vara stolt över sin längd. Och långa tjejer är ju så ståtliga och resliga 🙂