Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “So 50’s”

 1. köpte billiga papiljotter på ica i somras, men jag har aldrig fått dem att funka 😛 vad har du för sort, hur gör du med dem, funkar det??

 2. åh tack aife och petra!
  amanda: Jag har köpt mina på åhlens för ganska mång år sedan. De är den vanliga typen som är självhäftande. Nu har jag sett att de har en ny modell som bara är självhäftande längst ute i kanterna, för mindre slitage antar jag…jag vet dock inte om de funkar så bra.

  Vad är det för problem du haft? Det kan vara svårt att få snygga lockar om man har för stora papiliotter. De ger ju mest volym, inte så mycket lockar. då får man ha mindre spolar i så fall, vilket kan bli väldigt trassligt med långt hår.

  Hur som helst. När du funnt en passande storlek så delar du bara in håret i sektioner så att du ser att rullarna räcker till hela håret. Bästa lockarna får du om du sätter spolarna i vått hår och låter dem sitta tills de torkat. En snabbvariant är att fukta håret lite lätt och sedan blåsa tort. Jag rekommenderar “Glimours hårläggningsvätska” som alla tanter använder. Den är super! fördelas jämt i håret innan det läggs på spolar och ger rejäl stadga!
  Spraya sedan håret med hårspray innan du tar ut sploarna och efter, när du gör själva frisyren.

  är det korkskruvslockar du är ute efter rekommenderar jag att du i stället använder en locktång. Min erfarenhet är att papiliotter funkar bäst på inte allt för långt och tungt hår. Det ger mycket volym och på kortare frisyrer rejält med lockar (beroende på spolens storlek)Mycket viktigt är att håret blir ordentligt torrt innan du tar ut spolarna och att du inte har för få spolar så att det blir så mycket hår på varje spole. Inte bra!!!

  Lycka till Nu!!!