Baddräkt

109274-362

Åh. Hela sommaren var jag på jakt efter en baddräkt. Men jag hittade ingen någonstans! I sommar ska jag banne mig ha en. Det är ju så himla fint. Min idol, skåderspelerskan och simmaren Esther Williams, på bilden, har en ljuvlig variant. Jag älskar henne, hon är så hurtig och fräsch och söt och jag vet inte allt. Eftersom att jag själv har tävlingssimmat (fast det var länge sedan) leker jag alltid Esther när jag plaskar runt i skärgårdsviken med rosiga kinder och solsken i blick!

Om jag inte hittar någon fin baddräkt så kommer jag be min syster att sy en till mig. Och i allra värsta fall får jag tänka om. Men då ska jag ha en riktigt retro bikini. Finfint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “Baddräkt”

  1. Det där med baddräkt tycker jag är så kluvet för mig. Jag tycker att det är snyggt, men inte på mig?! Men retrosnygga baddräkter tycker jag att man ser lite överallt just nu faktiskt. Jag hittade en tuff i min mamsells garderob som jag skulle använda om jag inte var en sådan fegis bara. 😀

  2. Jag har också tävlingssimmat!! Det var kul, men jag tyckte att det tog upp för mycket tid till slut.. Jag älskar också baddräkter, hade mormors gamla ibland förra året! Jättefin med blå blommor och fin urringning, ser lite ut som den på bilden fast med axelband! 😀

  3. åh. vad fuskigt att ni har baddräkter! jag har några av mormors gamla men de är ju så himla små! Baddräkt kan verkligen vara urfult. tänk baywatch, det kan ju ingen normal människa bära upp. Men en retrobaddräkt, det är smickrande för figuren!

  4. Men det är ännu mer onödigt att köpa öl och läsk." Det kan användas i vilken diskussion som helst utan att tillföra något till lösningen. Jag håller till stor del med det Benedictus skrev.