meningen i livet

109274-450

Åh! Idag var jag på söndagsgudstjänst som vanligt. Så otroligt bra start på dagen. Dagens tema var om livets mening, dvs "du ska tjäna andra". Kan det finnas ett bättre budskap?! I det här samhället har tyvärr budskapet vridits till "andra ska tjäna mig". Nå, det är ju inte alla gånger så  lätt att tjäna andra. Vad kan man göra för att tjäna andra?

 • Hjälpa gamla gubbar över gatan
 • Lyfta upp barnvagnar på bussen
 • Säga hej till någon som ser ensam ut
 • Och köpa en macka till en stackars uteliggare.

Det finns massor av saker att göra! Kom igen, gör något! Jag ska i alla fall börja, exakt nu, genom att höra av mig till en kompis som har det svårt. Ash, inte hjälper det henne? tänker ni då. Jamen, vad vet ni om det? Man får väl prova. Det kan ju inte bli sämre i alla fall. (!)

Kjol: HM
Blus: vintage
Skor: Bianco

Capa Capa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “meningen i livet”

 1. Har läst fler och fler blogginlägg om snällhet och att trevlig inställning till livet och andra människor. Det gör mig glad!

  Jag får ofta höra av vänner och kollegor “väldigt va du var positiv då..” och jepp, det är jag. Livet är slitigt och tungt nog utan att man ska orka gå runt och vara missunsam, ohjälpsam och sur.

  =)

 2. hej, älskar din blogg har typ suttit och tittat igenom hela din bloggX) och ja håller med du e as lik scarlett johansson ibland, sen bara älskar jag din klädstil, fuck va ja blir inspererad, men undrar två saker.
  1, hur gammal e du?
  2, jobbar du med mode, typ som modell eller är du bara å tittar på alla modevisningar? och i så fall va jobbar du som?

 3. Lolita: åh vad härligt att höra. Älskar optimister! Det är så sant, och den man förstör för mest när man är grinig är ju faktiskt sig själv.

  C: ha, ja jag vet inte vad du definierar som “väldigt kristen” men jag skulle nog kalla mig för det, jag tror ju på jesus och gud och hela faderullan, så nog är jag kristen alltid. Jag tror på en gud som är kärlek och förlåtelse. Han/hon är underbar!Om du undrar ngt mer specifikt om min tro är du jättevälkommen att fråga!

  Karlsson: Oj, vad kul att höra. Blir otroligt smickrad. Men detta med scarlett vet jag inte vad jag ska tro om. Har aldrig hört det förugt, men det är givetvis jättekul 😀 NÅ, jag är 21 år gammal! Jag jobbar inte som modell, men har gjort en del “extraknäck” som det. Annars jobbar jag i en butik, med inriktning på styling och skyltning mm. Jag skriver väldigt mycket och sjunger ännu mer! Hoppas du fick svar på dina frågor!

  Kram / Clara

 4. Har frågat i ett annat inlägg men gör det igen för du kanske inte ser när du får ett nytt ?..
  Du har flera snygga skor från Bianco, de på bilden o ett par utan rem (?) är de båda gamla eller nya ? Tacksam för svar