Nej tack, vår!

109274-456

Jag verkar vara den enda bloggaren som INTE längtar till våren just nu. Jag myser i kylan och mörkret och längtar efter att åka skidor. Men det kan ju bero på att jag spenderade  oktober och november på den här stranden bland annat. Nåja, jag lider med alla er som har D-vitamin brist och lider av mörkertrötthet. Och lite sugen på våren blev jag allt när jag hittade den här bilden från i sommras, när jag och Jakob klättrade i träd på Lyckebo. Såå wunderbartt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “Nej tack, vår!”

 1. Heej! Jaa jag känner mig fortfarande helt avlägsen från mkt som är svenskt. För mig är det bara någon konstig slags spänning. När vi var där var jag så ledig och slapp i kroppen på nåt sätt. Härligt slapp. Och här går jag på spänn typ. Konstigt, känner mig mer rädd för grejer här än där trots att kriminaliteten där är 1000 gånger högre. Jaa åk dit, jag älskade det! Folk snackar mest spanska men på turistställen/ungdomshostel m.m så pratar dom engelska. MÅNGA som vi träffade kunde ingen spanska men klarade sig jättebra ändå. Vi var dock också lite sjuka, Magsjuka 2-3 gånger och så, men det gick bra.

  Litteraturvetenskapen började idag och det var rätt tråkigt och alldagligt. Just nu önskar jag att jag också fick jobba på Kii och klä mig fint och tjäna pengar. Faktiskt. Menmen.

  Idag kom det iaf snö så nu är allt här väldigt vackert! Kul att höra av dig clara, ofta tänker jag på Umeå och alla fina människor man lärde känna.

  Kram!

 2. Jag är med dig på vintermyset! Vår i all ära, men friskt luft, sjukt vackra snölandskap och benvärmare framför insekter och hösnuva varje gånf… hahaha

 3. Hej du! Tack för att du gillar bloggen..

  Nu ska jag besvara det du skrev. Jag är själv oerhört emot utseendesfixeringen i dagens samhälle, så visst det är dubbelmoral att klanka ner på Sofis utseende. Detta har du helt rätt i. Dock är jag sällan seriös när jag bloggar, och i “veckans Sofi” är jag det Verkligen inte. Jag bara driver med allt, bryr mig egentligen inte om vad jag klagar på så länge jag har en riktigt dålig anledning till det, typ “höhö hon har stora tänder för att hon är hälften kanin/hälften människa höhö”. Min skola är riktigt trist så när jag skriver bloggen kopplar jag bort alla saker jag måste göra och fokuserar på att ha roligt istället. Detta resulterar i extremt oseriösa och flummiga inlägg som lätt kan misstolkas. Jag kan dock tillägga att jag från början bara riktade mig till dem jag känner och som förstår min humor men nu har bloggen blivit mer populär än väntat vilket gör att alla antagligen inte kan ta del av min såkallade “humor”. Sedan är jag oerhört trött på alla modebloggar som tar över internet och satsar istället på att skriva om andra saker. Tycker att alla dessa modekändisar som Ebba och Sofi är överskattade. Därför tar jag ut mitt ogillande på ett ganska så omoget sätt. Men ja. Tack för att du skrev vad du tyckte!

 4. Clara, just nu hatar jag dig liiiite liiiite grann med tanke på att jag inser att du spenderade två månader på sådanna där stränder…. morr morr… ohii, jag vill tillbaka till väst indien! 🙁

 5. Aenigma: Åh, hata på du 🙂 Det var faktiskt underbart och nu är jag något less på sol och bad faktiskt! Men när var du i västindien egentligen? Dit vill ju jag resa!!!!

 6. Ja, fast jag hatar ju bara lite grann. Liksom på ett kärleksfullt hata sätt. 😀
  jag älskar nämligen sol och kan ligga mitt ute i 40 + och bara mysa. Ohh…
  Jag var i västindien, dominikanska republiken, för ett par år sedan. Helt makalöst. jag har aldrig varit med om någonting liknande i resväg, och jag är endå en ganska berest liten varelse, så jag kan bara rekomenderaaaaa! 🙂

 7. Aenigma: aahh, diun fuskis.Vart har du mer varit då? Nu hatar jag dig lite, fast på ett väldigt älskvärt sätt 😀

  Martina: Åh, vad du är rar. Din blogg är ju btw superb!