trucker tee

109274-454

Dagens outfit!
Kjol: HM
T-shirt: Tillhör egentligen Annas kille, tröja från någon slags bilmässa.
Skor: Vintage
Väska: Kikarväskan från föregående inlägg.

Det är svinkallt idag! Soligt och allmänt underbart. Vaknade tyvärr alldelens kallsvettig, då jag drömt om högstadietiden och en gympalektion från helvetet. Huu! Nåja, snart ska jag rusa till jobbet.

capa capa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “trucker tee”

 1. åh, svart kjol med hög midja! När köpte du den på HM? Fan, jag har varit runt i sthlm, borås och trollhättan, nada:(

 2. Karro: Tyvärr var det ett helt år sedan! Men kolla på typ lindex och kapphal, det förstnämnda har verkligen ryckt upp sig och de kanske har ngt?

  Kram å lycka till!

 3. Alltså, jag bara måste få säga att du är verkligen FANTASTISK. Stilkänsla, kreativitet, utstrålning och charm, du (dvs den bild man får av din blogg) har verkligen hela paketet!

 4. läser du kommentarerna ? tänkte bara säga att jag har ställt dig en fråga i inlägget Meningen i livet, tycker skorna är såå fina så skulle vilja ha svar
  MVH

 5. Helena! Förlååt, har helt missat att svara på ditt inlägg. Skorna är från Bianco och är ca två år gamla. De har vristremmar, men jag plockar bort dem ibland, det beror lite på, de “delar ju av ” benen ganska mycket, det gör dem “kortare” så att säga! Tyvärr finns de nog inte kvar då det var så länge sedan jag köpte dem, men liknande borde kunna hittas.

  Lovar att bättra mig med att svara på kommentarer i fortsättningen!!

  kram

 6. Men åååh, raring! Vad go du är! Självklart, jag länkar till dig när jag kommer hem från vår storhandling på Coop…
  Och då kan jag dessutom kommentera längre än vad jag hinner nu, för vi ska springa till bussen! 🙂
  Men TACK i alla fall, och helt klart DETSAMMA!

  Kramar!

 7. Jävulen vad häftiga skor! Var har du lyckats fynda dem? (Jag har har blivit blixförälskad i din blogg, löööve it!)

 8. Linn: Tack du, Kul att du är kär i min blogg 🙂 Skorna hittade jag i lekstugan för några veckor sedan, det är min syster som köpt dem ursprungligen på second hand, men det är faktiskt gamla godingar från Din Sko! 🙂 Men jag har sett flera liknande på second hand senare, så om du har tur kanske du hittar några!
  Kram

 9. Hej clara jag säger det igen! Din blogg är fantastisk! min är ganska tråkig och handlar bara om mig och min pojkvänn. Älskar dina bilder som du tar när du har olika kläder. Gillar modet! Jag får inspiration!

 10. Desse: Tack! Du är alltid lika gullig. jamen, jag läser din blogg konstant, tycker att det ärså roligt att se vad ni gör, ett sjukt snyggt par 😀