tu tois?

109274-457

Skorna!

Dagens!
Fråga mig inte vad jag gör med händerna. Döljer ett leende, en gäspning, eller det faktum att jag glömt stoppa i löständerna? Anyways, här har jag min favortiklännig, alla kategorier någonsin, den är så Pucci, tycker jag. Men attans kallt var det så ylllebenvärmarna drogs upp över låren och mina älskade uggs bar jag på väg till jobbet!

Klänning: Vintage
Skor: Blingade vintage

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “tu tois?”

  1. Du är så fin varje dag. Tittar in någon gång om dagen och konstaterar: Clara är coolt klädd idag med! Eftersom det skulle bli sjukt tjatigt att jag skrev: Åh, vad fin du är! varje dag så gör jag liksom ett massinlägg nu. Du har alltid de snyggaste kläderna 🙂

  2. Charlotta: haha, vad kul att du gillar kläderna 😀 beröm blir aldrig tjatigt och jag blir lika glad varje gång. Tack!!! Kram

  3. Kunde inte instämma mer med Charlotta. Jag känner mig verkligen hedrad som fick en länk hos dig, det ska du veta. Klänningen är verkligen SÅ Pucci, det var det första jag tänkte när jag såg den, och du bär upp den som en riktig stjärna!

  4. Annika: Vad du är rar! Jag blir så himla himla glad. Du är en pärla!

    Emelie: haha, försök inte. Jag har nog sett ett par rackarns dina outfits på dig! bland annat den 22/1 älskade den klänningen/blusen från fröken söt!

    Alexandra: vad kul! Härligt. Jag gillar faktiskt håret väldigt bra jag med. Kort är bekvämt!