En dag i förvirringens tecken

109274-464

Ash, slänger upp en dagens fast jag var långt ifrån inspirerad när jag kikade i garderoben i morse. Huu…vissa dagar alltså! Nåja, strax ska jag och Jakob på yoga och sedan ska vi se grizzly man. Alltid något. Jobbet var en katastrof idag. Var så förvirrad att jag gjorde fel hela tiden, och för trött för att fatta det! Men jag fick en så söt kommentar idag. Jag märkte att en kvinna stod och stirrade på mig ganska länge. Irriterat kollade jag upp varpå hon sa  "Du är så otroligt fin, jag måste bara stå och titta på dig!" Det så spontant och rart tyckte jag!

Kjol: vintage
Benvärmare: Svenska armens
Stövlar: Vagabond
Blus: Vintage
Basker: Åhlens

Today – soo cheap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “En dag i förvirringens tecken”

  1. Elin: Vad DU är söt, som säger så fint. Tack!
    Juliante: Åh, vad roligt att höra att du gillar den!
    Karlsson: TACK!
    Alice: Åh, nu kommer jag knappt på fler sätt att säga tack! Men jag blir himla glad!