Det finns en längtan

109274-471

"Det finns en längtan som kommer över mig varje vår, och som inte är riktigt uthärdlig, för att jag inte vet vad jag skall göra av den /…/ Istället brukar jag döva den genom att ställa mig med ansiktet mot solen och blunda tills ögonlocken känns som förgyllda av sol. Caroline brukade stå på samma sätt när hon kom åt. Jag märkte hur hon liksom jag magnetiskt drogs till soliga fönster"

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 kommentarer på “Det finns en längtan”

 1. Jag diggar din tapet väldigt mycket! är det, vad ska man säga..original eller en reproduktion..? Tack för en fin blogg!

 2. Fint personbeskrivning…
  Jag påbörjade boken för länge sedan, men det bli kanske till att läsa ut den nu!

  Härlig dekadens av blommor förresten!

 3. Väldigt tjusig bild! Så snyggt ljus från fönstret! Kika gärna in på min blogg, har en enda outfit (för juvlias skull :D), inte så intressant kanske, men kul att vi delar samma tro! 🙂
  GVD/ Olivia

 4. Jag brukar ligga under en lampa med solglasögon på mig i ett stekhett rum. Det är härligt när man saknar sommaren.

 5. Myyn: Tack, kära 🙂
  Juvlia: Åhh. du är too cute!
  Sofie: Det är inte en reproduktion, vad jag vet i alla fall. Men tapeten är köpt genom en engelsk firma så jag vet faktiskt inte säkert
  Olga: Åh! härligt med ännu en maria gripe frälst. Jag älskarälskarälskar henne. Det är den bästa meditaionen för tanken, att läsa hennes böcker.
  Spira: tack, det tycker jag abssolut du ska göra. Hela serien är ett mästerverk! Visst är det fint med blommigt!
  olivia: vad du är rar! har givetvis gått in och kikat på din blogg. Den var superfin. Härligt att du också är kristen!
  Tove: haha, det är faktiskt ett sjukt bra knep som även jag brukar begagna mig av!

 6. ÅH! Skuggan över stenbänken. Vad underbart att hitta rader ur den här…jag är tokbesatt av maria gripe. Säg att du har läst Tre trappor upp med hiss också!

 7. Linn: Åh, vad kul. Det har jag det har jag, och sedan dess har jag avgudat namnet olga! Vilken är din favorit av allihopa? jag måste nog säga Agnes Cecilia tror jag!

 8. Ja, visst älskar man namnet Olga, och Saga från Skuggserien. Mina favoriter måste vara just “skuggserien” och serien om Lotten. Helt fantastiska!

 9. Linn: Åh, saga är också ett superfint namn. Ja, både serien om lotten och om caroline och berta (visst hette hon så?) gör mig helt rusig av lycka att tänka på. Det är magin med böcker!
  Emelie: hihi, jag har gjort det nu!
  Camilla: tack, vännen!
  Moi: Klänningen är en två år gammal från VILA. I Love!

 10. Har jag kommenterat den här bilden förut? Jag orkar inte leta efter min eventuella kommentar. Jag nöjer mig med att säga att detta är rena drömmen.