Marint är fint

109274-526

Dagens klädsel på denna överdjävligt hemska dag är lite marin. Byxorna har jag fått låna av min syster. Hon fick dem när hon jobbade med Ida Sjöstedt, och märket är såklart Ida Sjöstedt. Aningens korta på mig så jag viker upp dem ett extra varv. Då blir de korta på riktigt och inte bara för små!

Byxor: Ida Sjöstedt
Skor: Vintage
T-shirt: Ingen aning
Läppstift: YSL

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Marint är fint”

  1. skorna är från umeåmyrorna, ursprungligen från katja of sweden. Är så sköna och rödfärgigt fina.
    kul att se dig i byxor, fina detaljer på byxorna.

  2. Åh, tack kära bloggläsare. Nya som gamla. Visst är det ovanligt att se mig i byxor! jag känner mig så naken i dem av någon anledning 🙂