vidal sassoon

109274-531

Jag  och Anna fick håret omgjort idag. Blev inringda som hårmodeller för färgning med Vidal Sassoons nylanserade hårfärger! Det passade oss perfekt, vi som var så less på våra hår. Här ser mitt hår nästan lite rött ut, men det blev en kall mörk askblond färg, ska ta ett bättre kort i dagsljus i morgon.

109274-530

Min systeryster Anna blev Twiggy. Oh så sött!

Nu ska jag gå och vila, är sjuk..

Tjing!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “vidal sassoon”

  1. Hej Clara! Första gången jag är inne på din blogg, och jag gillar den oerhört! Ni bli riktigt fina i era frisyrer. Ska själv klippa mitt hår idag.. om jag hade vågat hade jag skaffat en Twiggy.. men jag är feg =) kör på rufslugg o långt! tack för en bra blogg!

    /Slemmis