en demokratisk trend

109274-544

Köpte nagellack idag. Två sorter. Både neonnaglar och silver har ju hypats på diverse bloggar. Och jag måste säga att denna trend gör mig lycklig. Vilken himla demokratisk trend! Ett litet lack som alla har råd att köpa. Ett glatt litet lack som gör dig glad när du tittar på det! Kostar inte som Minimarketjackan, eller Mullberry Bayswater. Alla har råd. Alla får vara med. Demokratiska trender applåderar jag.

Här är ännu ett bevis på Sveriges levande natur. Precis när jag är ute och fotar mina nya minilack kommer en älg. Vad gör man lixom? Det är ju bara att fortsätta plåta, killen är ju ett proffs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “en demokratisk trend”

 1. Hej!
  Jag vänder mig till dig för att fråga om du möjligtvis vet vars man kan köpa converse all star, den låga modellen, i Stockholm?

  🙂

 2. Deeana: ja, men visst är det bra? 🙂
  Jutta: visst var det, hihi
  Adina: jag tycker att hållbarheten är ok. Inget revolutionerande. men lika bra som många lack som kostar det dubbla priset!
  Lulun:Åh, vad nice. Gult är jag också på jakt efter. Vilket märke är det på ditt?
  Sophie: Tack raring 🙂
  Klara: Ingen aning, men jag kan ta upp det på min blogg!
  Linda: tack, kul att du tycker det 🙂

 3. Jag har skolat rösten klassiskt, och sjungit mycket opera och sådär. Ville bli operasångerska ett långt tag. Men jag börjar längta efter annan typ av musik. Kanske skriva eget. Med egna texter och så. Men det är bara drömmar än.