i min killes garderob

109274-542

Hallå; UnderbaraClara har Jeans!!
Gah. Min sömnbrist höll i sig nästan hela natten och jag somnade vid halv sex i morse. Forgive me om jag inte är så sprudlande (ha) Ska skynda mig till jobbet. Allting jag har på mig idag är Jakobs (förutom underkläderna och skorna. Det känns väldigt färgglatt och jag blir nästan lite illamående av kombinationerna. Men jag gillar det skarpt. Färgkombon och ränderna känns Sonya Rykiel tycker jag!

Byxa: Cheap Monday
Skor: Vagabond
Tröja: HM
Scarf: Blammo
Slips: Vintage
Clara: Clara

Tjolahopp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “i min killes garderob”

 1. Sonya Rykiel var exakt min tanke också när jag såg dig.
  Förresten, jag tycker inte det är jeans om det är annan färg än jeansblå… hihi. Snyggt i alla fall.

 2. Jag är inte heller något vidare på att använda jeans.. Men jag är sugen på att köpa ett par randiga från H&M XD. Men bara efter att jag sett en skitsnygg bild i TeenVogue där modellen har sådana!

 3. Olivia: vad kul att du tycker det! Kram
  Felicia: hih, tack. ja, men det är inga problem, maxa med färger bara 😀
  Annakarin: åh, va kul att u tänkte samma som mig 🙂 Haha…okejrå. det kanske inte är jeans. Denimbyxor kanske de får kallas ?
  Nano: åh, grymt. Randigt känns fräscht
  Sonic: Tack hörru 🙂
  Sandra: ja, visst är det mysigt. och så kan man snusa i tröjan och känna hans lukt. I love!

 4. Din Jakob har läckra grejer i garderoben, minsann. Jag spanade på den där H&M-tröjan åt min Marcus, men han var inte alls pigg på den, han är inte mycket för färg… Suck.

 5. Linnea: visst äre :)tack!
  Annika: åh, killar kan vara så färgmesiga. Not good. vad de behöver är en spark i röven. min kille tillhör antagligen undantaget. ingen färg eller form är för extrem för honom, då han i sin ungdom varit både pukare och gothare 🙂