Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “mecredi”

  1. Jag måste säga att jag flummar ganska mycket jag med numera. Jag gillar det. Det är då jag kan komma på egna små låtar, som i o f sig försvinner lika fort. Någon gång skall jag ta tag i det och spela in mig själv när jag flummar 🙂 . Men jag saknar i o f sig sånglektionerna när jag sjöng mej svettig och tom träningsvärk ibland. Det är häftigt med opera, för att det kräver sådan kontroll av rösten, samtidigt som man måste släppa den helt fri. Det blir en sådan intensitet i sångupplevelsen, som jag egentligen inte hittar någon annastans i livet. Alldeles speciellt är det.

  2. Frida: tack, vad kul att höra 😀
    Malin ocj Vicky: haha, ja “övercool” var ett nytt uttryck, men jag gillare, tack 🙂
    Kristina: Åh, vad kul att du tycker att jag är inspirerande. Tack och bock
    Emmy: Jo, det är precis vad det är! Därför har jag andra skor när jag går till och från jobbet. Annars skulle nog tårna ramlat av 🙂