marsch pankaka

109274-549

Jag vet att det kanske är töntigt att posta en dagens outfit, när dagen är i princip över. Men skit samma. Har jobbat hela dagen och sedan tränat yoga. Perfekt för en väldigt hastig och ivrig människa som jag.

Klänning: Dixie Grey
Skor: Wedins
Kofta: HM
Halsband: Steven Shein "pussmunnen"

Nu ska jag ducha och sedan mars pankaka i säng!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “marsch pankaka”

  1. Hihi. Heter det inte “marsch” pannkaka i säng? Eller vad skulle planeten, månaden eller glassen Mars/mars ha med saken att göra? Pannkaka har inte så mkt med sovande och göra heller dock :)!

  2. Yoga är toppen. Älskar det. Jag har min yogamatta framför tv:n, har inte riktigt råd att gå på kurs just nu. Men träna framför tv:n funkar också.

  3. Emma: hah, ja. jag har dock lite dålig självdiciplin, klarar inte av att yoga hemma 🙂
    Anna-karin: den är ärmlös med en bred båtringning, dessuotm en ordentlig underkjol!

  4. När du dör, kan jag få ärva ditt halsband då? 😀 (Tänk dig mig leende på det största och mest sötaste vis som jag kan med bedjande puppy eyes!)

  5. Det är inte smaklöst! Det är omtänksamt! Jag vill ju inte att ditt halsband ska hamna hos någon körlekslös person som skulle kunna behandla det illa. 😀

  6. Precis. Jag är en människa som är väldigt emot smaklöshet förstår du. Skulle aldrig komma på frågan hos mig att göra/säga smaklösheter! Men ett fint halsband förtjänar ett bra hem och om du skulle… försvinna så vill jag inte att det ska fara illa!:) Mihi Kraaaaamaaaa!