underbaraclara kommer till korta

Bloggsaker jag stör mig på:

 • Att jag inte kan retuchera. Det kan all proffsiga bloggare. När jag insåg att typ alla gör det dessutom, blev jag både glad och ledsen.  Jag tänkte "oj, jag är verkligen naiv" och "oj, har inte alla sådär perfekt hy och vita tänder?" och framförallt "ojojoj, detta borde jag lära mig, här lägger jag ut totalt normala bilder, när de skulle kunna vara fyra hundra gånger snyggare"
 • Att jag ännu inte riktigt lärt mig, om någon skriver en fråga, svarar jag på den i min blogg eller i deras?
 • Att min blogg är ful som stryk. Jag kan inte göra en ny, det spelar ingen roll hur många guider jag läser. Det är som grekiska för mig!
 • Att vissa läsare stör ihjäl sig på att jag är kristen och skickar idiotiska kommentarer (anonymt dessutom)
 • Att många som jag känner läser min blogg i smyg, men låtsas att de inte gör det!

Jag önskar att jag inte var så dålig på datorer.  HjälpHjälpHjälp. (Inte förran sista året på gymnasiet lärde jag mig att bifoga en fil)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

30 kommentarer på “underbaraclara kommer till korta”

 1. Hej! Underbar blogg du har 🙂
  Ville ju bara tipsa om “The Blonde Schampoo” från Lush, om du hört talas om den affären. Den funkar verkligen :)! luktar underbart gott, och hjälper en att få så dära blek blondt hår som du berättat att du vill ha 🙂 Testa! 100 g / 69 kr . Ps. Lush testar ju heller itne på djur så det e ju bara för perfekt .

 2. Men du rå! Du behöver ju inte retushera! Du är ju jättefin på alla bilder.
  Och det där med att svara på frågor i bloggen. Jag gör litet båda delarna. Men det ÄR förvirrande. Man har liksom en konversation, fast det blir litet förvirrande. En grej som Junitjej gör och som jag börjat med litet grand är att skriva svaret i min egen blogg, men kopiera det och sätta in det i den andra personens blogg också. Men det ÄR förvirrande 🙂
  Vad fånigt att folk stör sig på att du är kristen. Det är ju vars och ens ensak tänker jag, vad man tror på. Inget att störa sig på.
  Jag tror att många man känner (och kanske känner litet halvbra9 läser ens blogg, och känner sig litet dumma för att de tycker att de gör ett intrång. Det har några bekanta till mig sagt, och då kanske vissa personer inte säger något. För de tycker liksom att de inte har “rätt” att läsa, fast de gör det ändå. Jag kan faktiskt förstå det på ett sätt, det är litet märkligt det här med bloggar. Man lär känna helt främmande människor, utan att träffa dem. Och dem man är nyfiken på kan man lära känna utan att de vet om det, om man vill. Litet märkligt är det. Men kul! Jag älskar att blogga. Har blivit litet beroende.

 3. Malin: haha, tack du. detsamma 🙂
  Freja: vilket bra tips, det ska jag garanterat prova. Det här är det bästa med att ha en blogg, att folk skickar in tips rent spontant. Thanke!
  Emma: Åh, tack emma för all pepp och uppmuntran. Det hela med bloggande är så rörigt tycker jag. beroendeframkallande, egoboostande och samtidigt totalt jäkla superytligt. det där med att kopiera svar var bra. ska jag börja med!
  Kram

 4. Jag tycker det är jättefånigt med alla anonyma kommentarer där folk tycker illa om att du är kristen. Det är bara att försöka strunta i dem (jag vet, det är lättare sagt än gjort!) och stå för det man tror på! *skickar pepp-kramar* 🙂
  Och det här med designen, det är jättekrångligt i början men när man väl lärt sig det så går det lätt. Jag har lärt mig allt genom att testa mig fram, men att lära sig html är som att lära sig ett nytt språk… Tålamod är en fiskares bästa vän! 🙂

 5. Jag tycker varken att du behöver retushera bilderna, för du är jättevacker. De där med att de skickar dumma kommentarer anomymt händer mig med. Men det är så störande. Varför inte skriva sitt namn eller blogg med isåfall? Men men.
  Fortsätt att skriva som du gör, för de är du bäst på! kramar!

 6. youre beautiful darling, inget behov av att retuschera! 😛 .. Haha, vad OMOGET att skriva kommentarer om att du e kristen och anonymt också! Det är väl upp till var och en!
  Skit bra blogg iallfall, keep up the good work! ;D

 7. Haha, dum som jag är har jag aldrig heller fattat att folk retuscherar hit och dit, men det är ju egentligen sjävlklart! Dum jag nummer två: jag har aldrig förstått att du är kristen – aldrig funderat över det – är i och för sig nybliven läsare, men ändå. Jag har fördomar mot kristna, det kan jag kosta på mig att erkänna, men du har inte infriat en enda av dem här på bloggen. Det är fantastiskt med en öppet religiös modebloggare, mer sånt!

 8. Upptäckte just den här bloggen, men den är otroligt bra! 😉 Du behöver inte göra något åt designen – det är inte så många som har kvar de ursprungliga designerna, vilket gör din design lite unik ändå! Om du förstår hur jag menar? Jag brukar inte vara så duktig på att förklara.. 😉 🙂

 9. haha, jag har också problem med om någon skriver en fråga:D
  Jag tycker designen på bloggen är trevlig, men om du vill ändra på något så kör till:) Jag hade också stora problem med designen i början, om det är något speciellt du undrar så kan du gärna fråga:D typ bakgrund, färger osv.. Det hade jag önskat att någon sagt åt mig när jag hade problem med bloggdesignen..

 10. Jag älskar att redigera bilder!:D Fast jag lägger inte upp dom på min blogg, mest för att jag inte har en:/

 11. Men sötnos! Jag känner exakt likadant. Enda anledningen att min blogg är lite egen och personlig är för att jag tvingade min bror att fixa den åt mig under mitt vakande öga. Och retuscher? Herregud jag kan knappt stava till ordet och har definitivt ingen aning om hur man gör?! Mina kunskaper sträcker sig till att beskärna bilden, och vända den upp och ned… 😀
  Och att du är kristen, vad spelar det för roll? Människa som människa, hudfärg, ras, religionstillhörighet och personlighet spelar ingen roll. Bara de är trevliga, och det är du!

 12. oj jag visste inte att bloggare retuscherar sina bilder. gör dom verkligen det?
  hahah jag vet faktiskt inet helelr ifall man ska svara på sin egen blogg eller den som frågat. men det har hänt att vissa har bett mig svara i deras blogg. och då har jag gjort det. annars svarar jag i min egen.

 13. Hey, power till fler krsitna bloggare! Jag diggar kýrkan:) Spenderar många timmar där, dock alldeles för lite den senaste tiden.

 14. Din bild med florhatten är en av bloggvärldens absolut vackraste, någonsin!! Hade jag ett pris skulle du ha fått det.. Kram!

 15. Är lika hopplöst dålig på datorer jag med och min blogg kommer att förbli ful (samma bakgrund som din hehe) medan alla andra fixar så fint :)! Men men! Dina bilder är himla fina, har suttit och tittat igenom din blogg lite nu, du behöver verkligen ingen retuchering! Sen undrar jag vilken kyrka du går till??

 16. Malin: ja, varför gör de så?
  Julia: tack för peppen. Hoppas jag blir bättre så småningom 🙂
  Felicia: Åh, vilken raring du är!
  Sandra: Åh Tack, det värmer. Ja, fy, visst är det omoget. Töntigt att inte stå för det man säger!
  Julia: du är inte dum, du är endast genomsnäll. 🙂
  Jutta: åh, baby, detsamma!
  Alexandra: Bra, tack 🙂
  Jossan: ah, det är sant, och det gläder mig, då jag inte lyckas ändra min layoute! Du förkläara utmärkt
  Nano: åh, det vore toppen. vad du är god!
  Ebba: åh, jag önskar jag kunde bättre. allt blir så epigt!
  Käthe: skönt att höra, då är vi två 🙂
  Aenigma: haha, Amen till det!
  Natalie:haha, ja, eller en fackförening
  Deeana: åh, inte riktigt alla varkar det som tack och lov!
  Ulle: vad kul att du tycker det!! Vilken kyrka går du till?
  Pretty in pink: haha, jag frågar mig detsamma 🙂
  Malin: 🙂 vad glad du gör mig!
  DesireeH: åh, det kan jag tänka mig!
  Growdahn: haha, nej jag ska nog inte göra det!
  Annie: åh, det var så lite så, kul att göra dig glad!
  Red Head: Så fantastiskt otroligt kul att höra. NU gjorde du min eftermiddag 🙂
  Cicci: Vad superroligt att höra. tack och bock! jag går till lite olika kyrkor, mes frikyrkor, tillhör ingen särskild församling! Är du kristen?

  KRAM på er, allra käraste bloggläsare!

 17. Ja :)! Jag gör som du, går till lite olika men tillhör pingst i min gamla hemstad! Alltid trevligt att hitta andra kristna i bloggvärlden, inte alltför vanligt :)!

 18. Klaga på att du är kristen? Och anonymt dessutom, så trist med sådant! Och dina bilder är jättefina trots att du saknar kunskaper i retusch 🙂 Kram på dig! PS. Jag måste säga att jag känner igen mig i nummer, 1, 3 och 5..