Adieu

Åh. Jutta är en klok kvinna. Läs hennes inlägg om outfit.se här.

Jag skrev för länge sedan ett inlägg om den sidan och mina funderingar kring det moraliskt riktiga i att låta folk poängsätta varandras outfits. Jag kan inte riktigt se det uppbyggliga i det. Nu har det gått för långt, när barn tillåts att vara med på sidan. Outfits.se har förvandlats till en ny snyggast.se och det är bara tragiskt. Jag har raderat mina outfits därifrån. Det var bra att Jutta tog initiativet, själv var jag för seg för att få tummen ur.

Adieu outfits.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “Adieu”

  1. Tråkigt att det har blivit så… :/ Funderar också på att plocka bort mina outfits, det här med att sätta poäng på folk och så känns inte riktigt bra.