Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “modebrudar”

 1. Jag kan inte uttala mig om Café som tidning, annat än att när jag för ett par år sedan bläddrade igenom ett ex, slogs av hur snäll den var. Om man pratar om omslaget som sådant så är det väl snyggt. Och nej, Elin Kling är inte snyggast. Det är Ebba och Sofi. Tjipp! Hej Clara! Jag har åkt skidor i Alperna! Och förlåt, jag bangade den där utmaningen, jag kom inte på nåt fyndigt och käckt!

 2. Tja… vad tycker man om det där. Utan att ha läst tycker jag att de har snygga ben allihop! Cafe är en bra tidning tycker jag allt!

 3. Känns som att Virtanen sammanfattade det rätt bra,
  “Jag har inget emot utfläkt sexighet ? jag är precis lika kåt som min granne ? men de mindre primitiva och mer politiska delarna av mig är också djupt fascinerade och kanske lite skrämda.”.

  Fast jag håller med Josephine helt, Ebba och Sofi var snyggast.

 4. Jag vet bara att jag aldrig skulle ställa upp på framsidan av Café i de kläderna och den sminkningen. Associationen med sex är tydlig. Jag menar inte att det är något fel med att någon annan gör det, men jag skulle själv känna mig väldigt obekväm… Varför kunde de inte få ha mer av sina vanliga kläder? Jag har aldrig sett varken Ebba eller Sofi i sån kort och tajt klänning tidigare iaf. Ebba är för övrigt den jag tycker är snyggast :)! Vem är den fjärde tjejen??

 5. Fast är de ändå inte ganska påklädda för att vara café? Jag tycker cecilia verkar vara en skön person, mycket humor och personlig i sina klädval. Precis som du!

 6. ufff vad ska man säga, jag vet inte riktigt varför Café har gjort detta omslag (varför står det “största modemagasinet för män” längst upp? är de en modetidning nu?), men Ebba och gänget ser väl inte mer “sexiga” ut än vanligt. Kort kjol/klänning är inne nu och åtminstone Fahrman eller Kling skulle säkert kunna ta på sig något liknande för en utekväll. “Associationen med sex är tydlig” – tjaa, kopplingen mellan kvinnans kropp och sex är tydlig i vårt samhälle, tyvärr. Hursomhelst är Café fortfarande en fånig, fånig tidning så vitt jag vet.

 7. Jag tycker Sofi ser snyggast ut om jag ska välja. 🙂 Av någon anlöedning så stör jag mig inte på att de ställer upp på bild på Café. De är ju fullt påklädda.

 8. Jaa, vad ska man säga? Känns bara lite larvigt i mina ögon att de valde att ställa upp dem på en rad i svarta små fodral och presenterade dem som modeeliten. Enligt mig är ingen av dem någon nisse med riktigt bra känsla för mode. De tittar på catwalken och säger till oss vad vi bör ha på oss. Okej, vilken 14 åring skulle inte kunna det?

 9. Nu kom det upp en diskussion som stundtals faktiskt irriterar mig. Folk gillar inte när något säljer sex, läs det kvinnliga könet i större utsträckning.

  Att klä sig på ett vis där man medvetet får associationer till sex är inte accepterat, det är fel. Men om man gör det undermedvetet så är det helt ok. Det är detta jag inte förstår, för såvitt jag vet och upplever det så har de flesta, läs dem med modeintresse, som mål att på något sett få folk att associera ens klädsel med sex. Förneka det allt ni vill men det ÄR sant.
  Säga vad ni vill men väldigt få personer kan få en klädsel att rakt igenom vara sensuell men inte sälja sex på något sett.

  Kontentan av det hela är att jag inte kan förstå denna dubbelmoral mot att sälja sex, när i nästan alla fall det är egentligen det folk försöker uppnå. Större delen av alla modevisningar och liknande anspelar på sex. Varför är det inte ok att försöka vara sexig och mena det utan att det blir ramaskri?

 10. Jag tycker att Café är en väldigt, väldigt bra tidning. Och ja, det är en modetidning för män. Jag och min sambo prenumererar, och jag har uppskattat att läsa varenda nummer. Anknytningen till sex är minimal, tidningen hade ett mycket mer Slitz-liknande koncept för ett par år sedan, men inte nu längre. Att jämföra Café med Slitz, Moore och FHM är som att kalla Slitz för en respekterad musiktidning – vilket den var under början av nittiotalet. Men idag? Hahaha.

  Jag tycker att det ligger i betraktarens öga att objektifiera de här tjejerna och påstå att de står och kråmar sig i svarta “porrfodral”. Ni ser det ni vill se.

  Omslaget är fantastiskt snygg, tjejerna ser underbara ut. Visst, jag tycker att de flesta av dem är väldigt intetsägande rent journalistiskt, men det var tråkigt att Café inte tog vara på den kompetens de ändå besitter – de fick svara på rätt hjärndöda frågor. DET tycker jag var synd.