Nya clipskategorin

109274-636

En ny kategori har kommit till. Dagens Clips kallas den. Jag samlar på clips. Jag använder det inte jämt, men jag gillar att ha dem och pilla och plocka med. Clipsen ska vara secondhand, eller arvegods. Huvudsaken är att de är använda innan mig. Man blir så glad vid tanken på att de kanske suttit på någon söt gammal tant, stilig dam eller på en unge som klätt ut sig. Åh, clips!!!

Just desa clips hittade jag i lådan till ett gammalt sminkbord jag köpte. De kom nog med av misstag. Personen som lämnat sminkbordet till Myrorna, hade glömt att tömma lådan. Flott värre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “Nya clipskategorin”

  1. åh! jag samlade på clips när jag var yngre.. tills jag upptäckte att det var lönlöst eftersom jag alltid tappar bort mina smycken.. så jag gav bort dem. Snacka om att jag ångrar mig! Dina var urtjusiga 🙂

  2. Wow, grymt fina! Vill också ha dem! Enda problemet med alla finfina clips är ju att jag får ont i örsnibbarna av clips. De är så hårda och jag är så känslig. 🙂