Clara besvarar frågor

Tjoho!

Här är svar på några frågor som jag borde besvarat för länge sedan. Ingen annan än de som ställde frågorna kanske är intresserad, så det här får väl bli ett internt inlägg.

  • Nagelacken från Depend är nr 34 och 88
  • Ett tyg kan man hänga upp på olika sätt på väggen. Mitt tyg är ca 1,5 m brett. Högst upp är en fåll där en gardinskena (platt pinne) är instucken. Den spikar man fast högst upp mot taket. Stryk tyget noga, det blir finast så, och pilla in en likadan platt pinne där nere, så att de hänger snyggt. Skitaenkelt!
  • Ja, jag är kristen, det är inte ett ironiskt epitet i min slogan
  • Jag är 178 cm lång
  • Min skostorlek är 41
  • Min mail är underbaraclara@gmail.com

Ok!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer på “Clara besvarar frågor”

  1. ÅH. VAD. AVUNDSJUK. JAG. BLIR. Hur lyckas du hitta så snygga skor, tom. vintage med storlek 41?! Jag har storlek 40 men i de flesta fall 41 och jag hittar nästan aldrig snygga skor som jag vill ha. Speciellt inte vintage. Jag är hänförd. Lyllo!

  2. Anneli: Åh, jsg vet vad du menar. Det är faktiskt jättesvårt! Men ibland har man tur. Ett tips är att kolla på Herrskor, speciellt nu när det är så modernt medd herrinspirerade skor. Där hittar man mycjet fint i lämplig storlek! Men hörru, brukr uinte du kunna fynda på reor? Det kan jag, massa nderbara skor som ingen kan ha för att de är för stora. Ibland har man tur 😀 Lycka till med skojakten!
    Josephine: Nemas problemas 😀