Kom ut bebbe, det är vår!

109274-639109274-640

Tisdag och jag är ledig!

Har spenderat dagen ute i solen med deckaren "Flickan som lekte med elden" av Stieg Larsson. Mycket spännande, så spännande att jag brände mig i ansiktet! Inte av boken, utan av solen. Inte kanske så språkligt nyskapande bok, med spännande. Ibland räcker det.

Jag känner mig så vårigt lycklig idag! Min ena bästa kompis (jag har två) ska nämligen föda barn idag! Nu vet vi ju inte om ungen behagar ploppa ut just idag, men spännande är det. Jag känner mig nervös och rastlös. Woho! Kom ut nu bebbe, vi längtar efter dig!

Dagens klädseln är inspirerad av Britta och Anna i Barnen i Bullerbyn. Hey, jag har ju samma frisyr! Skorna är ett fynd jag gjorde igår. På en second hand butik 25 mil härifrån, där jag sprang in sedan jag hjälpt mormor på sjukhuset! Jag fyndade även ett bälte och en A-linjefomad trenchcoat! Bilder kommer, jag loovar!

Klänning: HM
Kofta: Mammas hemstickade
Väska: Dior
Basker: Åhlens
Strumpor: HM
Skor: Vintage
Nagellack: Depend nr 34

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Kom ut bebbe, det är vår!”

 1. Kul med en bebis. Enligt min erfarenhet av vänner som föder barn så behagar bebisarna nästan aldrig att komma den bestämda dagen. De kör sin egen tidtabell liksom 🙂

  Jag och J lyssnade på den boken på CD-bok. Jättebra! Det var så mycket som var så otroligt och fantastiskt. Sådana böcker gillar jag 🙂

 2. Louise: tackar! Visst var det ett kanonfynd!
  Angleica: TACK :D!
  matilda: ja, hon är kungen!
  Alice: tackar, kram på dig själv!
  Nora; Åh, vad roligt! Ja, skorna är jag särdeles nöjd med!
  Jess:Tackelitacktack!
  Prettyinpink: åh, vad glad jag blir. tack!
  Cicci: hihi! Kul att du gjorde det!
  Emma: åh, jag vet, så är det verkligen. Man vill lixom bara pressa ut ungen själv, så man får se vad det är för en filur!
  Sandra: tack! 🙂
  Daniela: tack och bock!