kvällssol

109274-647

Dagens klädsel!

Jag har tidigare beskrivit att jag gillar saker som är fula. Det blir lixom mer spännande då! Den hör koftan är ett typexempel på det. Hiskelig, oformlig och med ett hemskt motiv på ett vinterlandskap. Men jag gillare verkligen till stövlar och min läderväska. Fult blir fint!

Stövlar: Vagabond
Kofta: Annas, okänt märke
Väska: Vintage

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “kvällssol”

 1. helsnyggt! Din klädstil är så sjukt tuff! Jag blir så inspirerad varje gång jag ser dina outfits:D! (med andra ord så kan jag ibland rita någonting väldigt alike dina outfits för att du klär dig så sjukt snyggt, jag ritar ofta vartefter jag ser en snygg outfit eller klädesplagg som inspirerar. Har tänkt fråga dig förr, men kan jag publicera dem som är inspirerade av dig på min blogg?)

 2. Britta: tack!
  Nano: Åh, vad otroligt glad och smickrad jag blir. Du är så rar. Det vore en Ära ifall du gjorde det 😀 Du är ju så grym!

 3. Denna outfit gillar jag mycket! Älskar stora tjocka tröjor med fula mönster på. De är nästan så att de blir snygga. 😉

 4. Jag blir sjukt avundsjuk du är värkligen spiciell utåt. Jag önskade att jag hade en gaderob som du!

 5. Briljanter:tack, vad kul att höra det 😀
  Louise:Tackar!
  paui: ja, och den var billig mä!
  Stoft: ja, haha, tack!
  Frida: vad kul att du säger det! Det gör mig glad 😀
  Kristina:visst är det?!
  Daniela: Den ÄR gosig 🙂
  Anonym: hih, tack! Det är inte svårt! Se till att fynda second hand bara!
  Kram