Idag

Bytte bort idag på jobbet och tog ledigt istället. Har suttit och planerat hösten, gått regning skogspromenad med Jakob. Varit jätteledsen. Skrattat och pratat med Emma och Elina. PMS, jag leder bönegruppen och en sjukare mamma gjorde den här dagen alldellens för tung.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Idag”

 1. Snälla underbara du. Du anar inte hur det tar ont i mig att höra dig sådär, skulle bara vilja ge dig tusen tröstkramar och tröstpussar! Livet är verkligen tungt ibland. Men visst är det samtidigt också ofta underbart, det får man aldrig glömma.
  Du har mitt fulla mentala stöd, även om det kanske inte hjälper så mycket som jag önskat. Dessutom har du ju så många fina människor runt omkring dig som också bryr sig om dig! Försök att ta det lugnt och prata med dem när det känns svårt, det är verkligen jobbiga saker du är med om med din älskade mamma, en dag kommer jag också att vara i samma båt. Jag hoppas du mår bättre snart, Clara! Stå på dig! Puss&Kram!

 2. Tack snälla Nano! Allt mentalt stöd hjälper, och det enda som kan trösta ngt är just att jag har vänner som tänker på mig. Tack för dina fina ord och hälsningar. KRAM :*

 3. Clara!
  Du förgyller mina dagar oerhört -önskar att jag kunde göra detsamma för dig!
  Kramar i massor och mängd!
  //Nelli

 4. När jag följer din blogg varje dag så känns det som att jag känner dig en aning, även om det bara är en liten del av dig som du visar för omvärlden. Därför gör det mig ledsen att du har, det svårt och jag hoppas att min långväga kram hjälper trots att den känns futtig i sådana här lägen.

 5. Nelli: Tack! Det värmer och var verkligen rart sagt. Kram på dig!
  E: Tack, jag försöker, fast det är svårt
  Emma: Det hjälper lite grann faktiskt 🙂 tack
  Kristina: Tack så mycket! Era lyckönskningar och kramar värmer och stöttar. Delad sorg är halv sorg – på riktigt. Tack !