Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “sakletare”

  1. Och jag kan, by the way, typ inte vänta tills jag ska åka till UMeå (när det nu blir) så att jag får träffa dig och se om du verkligen finns på riktigt. För ibland tvivlar jag. Du är liksom för go, tuff och magisk för att det ska vara sant. Kram till systeryster

  2. HAHA. ja när vi var o fikade för ett par veckor sen gick hon runt o letade tillplattade gamla pantburkar… hon skulle göra ett halsband. (hälsa anna så mycket från mig)

  3. Tack för alla rara komplimanger, jag sa vidarebefodra det till syrran!
    Kajsa: DU är så söt!kramkram
    Cherie: haha, ja hon visade det för mig igår – ICK!! (hon hälsar)

  4. Din blogg har liksom blivit en dagsrutin på nåt sätt. Hälsa din syrran och ge henne en stor kram från en som saknar hennes sällskap;-)