Njal

image1276

Regnig söndag och jag hetsläser Njals Saga. Det finns nog ingenting mer stressande är att läsa en bok under tidspress. Man har ju trots allt bara ett lästempo. Kortare stunder kan man lägga in höga läsväxlar, men medeltidslitteratur kräver ändå en del. Man kan inte skumma texten direkt. Så, nu ska jag sluta skriva och fortsätta läsa.

Klänning: Mormors gamla
Strumpisar: Lindex
Skor: Din Sko
Paraflax: Lagerhouse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Njal”

 1. Fina färger. Men oj vad snurrig i huvudet jag blir när jag tittar på dina ben. Det ser ut som att de sitter på fel sida….

 2. clara! var kommer din fina grå kappa ifrån? jag såg att du skrev Object men vad är det, var finns det en sån affär?

 3. dina glasögon är sketafina. inspirerar mig att köpa nya…..!! och jag tycker egentligen inte om att ha glasögon! 🙂

 4. Åh, vilken härlig bild idag, underbart röd bakgrund! Gillar din klänning också, och de lila strumpyxorna., Måste nog köpa ett par lila från H&Ms barnavdelning bara jag har testkört det tidigare paret tillräckligt för att vara säker på att de lever upp till mina kvalitetskrav…

 5. Jepp, du ser ut som en riktigt cool höstig skolflicka! Höstmode är grymt… Strumpisar ja, hittar aldrig några som passar mina pinniga långa legs. Nåväl, ha en riktigt fin skolvecka Clara!

 6. Känner igen det där med hetsläsning från när jag själv studerade litteraturvetenskap… 🙂 Vi började tala om böckerna i läshastighetsform, 30 sidor/h-böcker, 40 sidor/h-böcker o.s.v… Då har man lite för mycket att göra. Kämpa på!

 7. Anna: hah, jag lovar att de sitter rätt!
  126: Tack 😀
  LInnea: Tackelitacktack!
  Ella: Ja, det är flott!
  Ina: hah, jasså? vad trevligt!
  Lisa: Object finns bland annat på kii.se
  Cicci3: Tack 🙂
  Frida: ja skynda fynda, de är ultimata!
  Marie: TACK !
  Alma: Vad roligt!
  Ika: åh, måste prova dem jag med!’
  Drömma Lotta: TACK! Ja, dessa hänger jämt mellan bena!
  Annika: Tack raring!
  Sophie: tack du!
  My: Oh, hemska saker! Tack för peppen!

 8. Angående H&Ms barnstrumpisar tänkte jag dela med mig av mina erfarenheter. Köpte ett par i 80 % bomull, har använt dem två dagar, och är rätt nöjd. Visst hasar de ner en aning, men inte värre än normalt, och det funkar att dra upp dem – det är alltså inte som med KappAhls där man känner att hur mycket man än sliter och drar kommer man aldrig att få upp dem där de hör hemma. Jag har ju ingen superkurvig figur, utan har snarare ganska raka höfter, så mig passade de bra på, åtminstone i största storleken. Ska ta en runda till H&M idag och kolla om deras 3 för priset av 2 fortfarande gäller, i så fall blir det fler par. Det blir det antagligen i vilket fall som helst, men inte lika många.

 9. Vilken underbar klänning!
  Måste säga att jag inte gillar h&ms strumpbyxor, materialet gör att klänningar och kjolar “fastnar” i struporna och åker upp när man går usch! tacka vet jag Lindex och Åhléns!