Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer på “nytt och gammalt groll”

  1. Clara! Du är så förbaskat snygg jämt så jag nästan blir arg på dig.. På alla dina fina bilder ser du så förbaskat snygg, cool, piffig och suverän ut! Tänk om jag kunde vara lite mer som du. Inte för att det är så värst mycke fel på mig, men jag måste medge att du är lite av en förebild. Att du dessutom bor i Umeå gör ju inte det hela sämre. Min stad mina första 24 levnadsår. Många kramar och lycka till med huset, hälsningar Sara (som idag är blott 27)

  2. Sara! Vad du är rar med mig. Det gör mig så himla glad, piggar upp mig en dag som denna! Härligt att höra av en fd Umebo. Det är flott! Tack för att du delade med dig 😀

  3. Nej, så snyggt! Åh vad jag håller med Sara, trots att jag är varken Umebo eller särskilt gammal… Men en sak är säker: du är fin i allting och sjukt inspirerande!