rånarchict a la H&M

image1513image1512

Ser ni strumpbyxorna här? Ser ni tändstickan som ligger bredvid? Ser ni storleken? De är köpta på H&M. Det är onesize. Om jag tar i så jag spricker kan jag nästan använda dem som hotpants.

Men eftersom att jag är en sådan kreativ kvinna kom jag på att man kan göra en jättesöt huvudbonad av dem istället. Rånarchict lixom! Och spets är ju så på modet just nu!

Jag tror jag ska uppsöka H&Ms huvudkontor. Fråga om hur de ser på termen “en levande landsbyggd” as in : människor ovanför Stockholm vill också handla på H&M trend. Vill också kunna köpa designersamarbeten. Vill också ha strumpbyxor som inte bara består av gren.

Jag menar det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “rånarchict a la H&M”

 1. Hahaha. Shittans. Jag har ALLTID hävdat att onesize är INTE samma sak som onesiza fits all… utan de är bara tillverkade i en storlek, pygméstorlek.

 2. Hahahahahahaha. Tack så mycket för att jag fick fnissa lite. Kanman inte ha benen som nåt slags armprydnad. Som vantar typ??

 3. hahaha jag måste bara kommentera och berätta om min totala flopp då jag köpte one size strumpbyxor på GinaTricot. Det saknas 2dm för att kunna dra upp dem och de har ingen stretch i sig över huvudtaget!! hur är det möjligt hahaha

  btw jag har länkat till din sida, hoppas det är ok jag gillar den, särskilt färgerna, komponeringen är underbar

 4. Pyngve: hihi 🙂
  Fia: haha, ja, verkligen
  Amanda: ja inte var det scnyggt i alla fall 🙂
  Anna: åh, jag önskar det 🙂
  JOsefin:eller hur!
  Linda: hihi, inte alls bra, jäkla gina. Åh tack du för länken! 😀