versace eller?

image1579
image1577
image1574

Vad gör man när man inte har någonting att göra? Jo, man sminkar sig och sätter upp håret i en turban. Precis som man alltid har gjort. Förutom att nu fotar man det dessutom till bloggen. För att ni ska få se.

Sminkningen är gjord genom att jag kladdat juicy tubes på läpparna (bättre än Karlssons Klister) och sedan doppade jag hela truten i 24 Carat från Make Up Store

Ett smaklöst krokodilskärp att älska

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “versace eller?”

 1. vilken uppfriskande blogg 🙂 du klär dig jättefitn, verkar vara väldigt sympatisk och
  har härliga åsikter! 🙂

 2. Hej Clara!
  En person som du vill man vara vän med. Att du förespråkar lite snällare ton mellan tjejer och att vi borde helt enkelt vara schyssta mot varandra gör mig alldeles varm att läsa eftersom jag tycker likadant själv och jobbar hårt på det. Med fler människor som du vore världen en bättre plats. All kärlek. /K

 3. Kristina: TACK! Vad roligt, och vad gulligt att du tog dig tid att skriva till mig!
  Julia: TACK, jag blir riktigt förlägen…
  K: Hej, alltid när någon kommenterar med en initial eller anonymt blir jag lika orolig att det ska vara ett elakt påhopp. och så läser jag medelandet från “K” och det är ju bara hur rart som helst! Tack så mycket.
  Olivia: Tack raring!
  Fredrik: Tackar och bockar!

 4. Waowah! Alltså, hade vem som helst, annan gjort det där och tagit bilder så hade jag tyckt att det var Donatella Versace hemskt och sådär italiano-tacky men du blir ju bara hur cool som helst! Som en bronsgudinna liksom. Jag älskar alla dina små hyss och påhitt sötaste sockerbiten min.

 5. Dina bilder är ju bara för underbara , speciellt gillade jag den först bilden i detta inlägg , den var hur fin som helst . Du har verkligen en så himla cool stil också så du är så himla inspererande för mig , så ta åt dig för det är du verkligen värd , du är verkligen en vacker tjej men väldigt läsvärd blogg // ha det så bra 😀