neutrala underbara clara

image1666

Jag har fått ett litet knäck som krönikör för Nöjesmagasinet City. Mycket trevligt. Jag hade gärna länkat till krönikan, men de har ingen hemsida. Så istället kan jag berätta att den handlar om att män borde använda mer röda klackskor. Läskigast med hela jobbet är en gigantiskt bylinebild. Den här närmare bestämt.

Ja, vad säger man? Lagom menlös. Alltid när jag ska göra offentliga saker (ja för min blogg är ju hemskt privat uhum) blir jag så feg. Nollställd. Vill dra på mig ett säkert mesigt kort med en säker mesig look. Alternativt flyr jag till det rockiga. Hugga!

Egentligen hade jag velat skicka in den här bilden. Men risken att någon skulle ta mig för en lampskärm kändes plötsligt överhängande stor.

Jag är så chicken. Jag ska bättra mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “neutrala underbara clara”

 1. Kära kollega, bilden blev så nedrans bra i tidningen inte alls menlös. Själv ser jag anorektisk ut, måste byta bild men är alldeles för lat! Ska bli kul att läsa nästa krönika, synd bara att den ligger så långt bort i tiden!

 2. Fast du är ju skitsnygg ändå, och även om du inte är ditt vanliga lampskärmsjag sticker du ut mer än de flesta.

 3. Man kan inte vara lejonmodig jämt. Men byt till lampskärmsbilden framöver, den är mera du.
  Eller “Poutie!”.

 4. Gillar ditt sätt att skriva, så det hade varit kul att läsa krönikan 🙂 Och bilden är ju fiiiin. Du gör dig väldigt bra på bild! 🙂

 5. Det var ju en superbra bild. Jag har varit med om att folk tar bilder utan att fråga och lägger ut på mig.. fy..

 6. Alexandra: Tack 😀 men du är ju bara dötrjusig på ditt kort!
  Mimmi: tack sötnos!
  Vendela: hihi, ja pouti är jag, en riktig posare!
  Alma: Tack!
  Marina: Jag tackar och bockar, du är rar!
  Ida: Hugga, fy vad fräckt!
  Vera: tackar tackar 😀

 7. Men näääää Clara! Du kan inte fega. Du kan inte, inte våga! Du är ju min våga-idol och den som alltid står för att vara den hon är och bara sig själv. Underbara Clara. Inte Underbara Clara goes naturell. Ihh. 🙁

 8. Nej nej nej! Jag menade inte så! Förlåt. det blev lite fel liksom. jag menade inte att pressa dig eller kritisera! Absolut inte. Men jag har bara så svårt att tro att du, om någon, skulle känna dig osäker iklädd saker som är så du. Men jag ber om ursäkt om du tog det fel. Förlåt Clarisen.

 9. Kajsa: men älskling! Det är ingen fara, jag tog det inte så! Jag skrev hela inlägget för att puktera den bild som folk kanske har av mig. Jag kan också vara modeosäker 😀 Kram till dig!