Ibland får jag ont i tänderna av glädje. Det är tex när jag tänker på min lilla bloggfamilj, som jag kallar min länklista på den här bloggen. Länkar till några av mina absoluta favoriter. Det är så konstigt att man kan känna sådan kärleksfull värme för ett gäng personer man aldrig träffat (förutom några klart lysande undantag). Man blir stolt när någon nämner dem, och känner äganderätt när någon annan bloggar om dem. Och blir jäkulskt förbannad om någon kritiserar dem. Ja, precis så som det är med en familj.

Jag inser att detta förmodligen inte är särskilt normalt och heller inte besvarat. Men jag känner det ändå. Och det är fint tycker jag. Jag önskar att jag kunde bjuda er alla hem till mitt hus på en sjudundrades brakfest. Ja, alla mina trevliga bloggläsare för den delen, för jag misstänker att vi skulle ha grymt kul!

Nu kan jag ju inte det. Men någonting jag kan inbjuda några till är ett releaseparty på söndag. Bells släpper EPn Everything is going to be alright! Cafe Station i Umeå klockan 19.00. Bells spelar såklart och jag och min karl kommer att uppträda med några jullåtar för er och sedan är det mingel och glögg och hela faderittan.

Ta med er några vänner och kom och adventsmys med oss!