Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “närbild”

 1. Ja, du skapar en viss stämning i dina bilder. Ang. att vara medveten och feminist, det är jag med. Min blogg är ganska ny, och den försöker förändra. Läs alla.

 2. Tänkte också fråga dig om din foundation. Ska beställa från I.d., som du och många andra pratat så gott om. Problemet är dock att man inte riktigt vet vilken nyans man ska ta. Därför undrar jag vilken nyans du har? Min hy är nog ganska mittemellan, varken mörk eller ljus.
  Ha det gott!
  P.s. Sluta aldrig att vara så förtrollande som du är! Dina inlägg är alltid så magiska!

 3. Du och jag verkar ha några saker gemensamt. Tex hemmets kokbok och de fem väldsdelarna (i FYRA band !!!).
  Läser din
  blogg med stor behållning.

 4. Jag tycker att din blogg är helt fantastisk. Har besökt den varje dag sedan i höstas. Du är verkligen en inspirationskälla. Hörde på nyheterna om en BlondinBellas blogg som ska vara så bra och framgångsrik. Den är inte ens i närheten av lika bra som din. Hoppas att du fortsätter länge… Dina bilder är mycket kvalitativa och nytänkande. Tack för en bra blogg.

 5. Ni är de raraste läsare man kan ha! Jag rodnar och niger, tack för alla peppande kommentarer som förgyller min vardag. Puss!

  Lite svara; Det är knähöga stumpor jag köpte på Lindex förra året.
  Jag har id, men det är svårt att veta nyansen om man inte har provat. Om du kan tycker jag verkligen att du skulle prova ut rätt nyans i butik och sedan beställa över internet om det är billigare! Annars – gå ljusare hellre än mörkare!