Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Äh kyss mig, Sixten!”

 1. åhh clara du är så vacker att jag blir galen 🙂 har förresten du tips på nåt bra silvershampoo, mitt blonda hår blir alltid så…. gult. puss påre!

 2. Jeg elsker skoene! Og snøfnugget du har i øret. Ja, og kjolen, kåpen, lua og resten. Fine bilder, rett og slett! Og jeg liker fremdeles navnet til hunden din.

 3. Åååå jag bara önskar att du kunde klä mig som dej, sminka mej som dej och bli lika vacker som du blir på bilderna! Det är vad jag önskar nu…

  ..förutom fred på jord, hem till alla hemlösa djuer, bort med alla klimatförstöring, fram för demokrati i hela världen, ta bort elaka människor som gör elaka saker samt en stor skål med små godis åt mej själv.

 4. Sussi: TACK! Det är det faktiskt! Han älskar att kramas!
  eGO: Tack!
  Nora: ÅH, raring, du är så söt! Jag använder det lila shampoot från Loreal typ varannan vecka i en timme. Det är inte så nyttigt för håret men RIKTIGT RIKTIGT bra. Prova det vettja. STORA kramen till dig

  Tack för alla fina kommentarer som ni skickar. Jag är så tacksam att jag inte vet vad jag ska säga! 🙂

  Elima: Åh, du är för rar! Det är inte så svårt som det verkar. Börja med Godiset så kommer resten naturligt, kram 🙂