detaljer ur en dag

image2327image2328image2329image2330

Idag blev det en totalt improviserad lunch med tjejerna på stan. Kändes som när vi gick i skolan fast lyxigare. Självbetjäning ur karotter, högljudda skrattanfall orsakade av att jag berättar någonting pinsamt jag gjort sedan sist vi sågs. Elina blev tvungen att äta dagens oliv, jag tog alldeles för mycket mat. Sanna åt väluppfostrat upp varenda ittebittesnutt mat på tallriken och Isabeller kunde inte sluta skratta. Precis som gymnasiet med andra ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “detaljer ur en dag”

  1. du är bäst! ville bara påminna det om dig. jag väntar alltid till sist med att läsa din blogg, sparar det bästa, liksom. du är otroligt peppande och det känns nästan som att jag känner dig (inte på något stalker-sätt!). så kom ihåg att känna det som du alltid får mig att känna när jag läser din blogg:

    du är UNDERBAR!

  2. Jag har en fråga.. har du ume-dialekt?
    Eller någon annan dialekt?
    OM du har ume-dialekt.. Då är du helt fulländad för mig alltså 😀