Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “keep on strumming my guitar”

 1. Jag måste bara säga att jag älskr
  din, blogg och dina fantastiska bilder och outfits! Dessutom verkar du vara helt otrolig som person. Jag tycker att det är så häftigt att du också är kristen, det är inte så många bloggerskor jag läser som är det. 🙂 Beklagar dessutom sorgen, i och med din mammas bortgång, jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara. Och så måste jag ju avsluta med att önska er en trevlig vistelse i Thailand! PS. Hälsa Sixten! 😉

 2. Hej tjejen!

  Jag gillar också känslan av att klippa i en vindruvsklase med en fancy vindruvsklasesax! Har ett par stycken som jag köpt second hand, och jag älskar dem!

  Nu har Ekoblogg en tävling där man kan vinna en rerur-pocketbok, vilket miljötänk va?

  Kolla in tävlingen om du vil!

  Kramar söderifrån Ö-vik

 3. du e underbar, jag börjar gråta ibland när läser din blogg för det är så vackert. Min dottter undrar då vad som är fel.
  Jag visar alltid henne bilderna från din blogg, hon är mäkta imponerad! Sixten är en favorit.
  ha en bra en helg.
  Kram Lisa i London

 4. Extra snyggt och läckert med närbild på mat, man känner nestan hur maten smakar då. Ha en härlig lördag 🙂