Pizza och Thailandstips

Vilken dag. Jag har varit ensam en hel vecka då Jakob varit bortrest med jobbet. Lite spooky men framförallt trist att sova själv i det här stora huset är det. Som tur är har jag en blodtörstig best (Sixten) som skulle döda för mig! Nu är dock min kära fästman tillbaka och ikväll gick vi hem till pappa och åt pizza. Min pappa gör jordens godaste pizza, och så såg vi gamla Helan och Halvanfilmer. Så flott!

Nu är Thailandsresan bokad ocksål. Vi kommer mest troligt vara på Koh Lanta. Har ni några bra Thailandtips att delge så feel free!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Pizza och Thailandstips”

 1. Vi bodde på Koh Lanta i tre veckor för ett år sedan. Hotell blev Best House på Long Beach. Där hyrde vi per vecka och tyckte det var både billigt, fräscht och bra! Ägarna var riktigt trevliga och det var riktigt nära till strand och bästa strandrestaurangerna (Mr Wee & Somewhere Else – som också har storbildstv för alla de där billiga DVD-filmerna man kunde köpa). Roligaste aktiviteterna var matlagningskurs på Time for Lime och snorkelturer till Koh Rok samt Four Island Tour.

  Har ni tid i Bangkok så vill jag föreslå ett besök på Jim Thompson’s House, ett museum som är som en oas mitt i storstaden.

  Hoppas ni får en härlig resa!

 2. Jag ska till Thailand i sommar med pojkvännen, och vi funderar på Koh Chang (“elefantön”) som ligger ganska norrut. Där ska inte vara så turistigt, utan man kan bo i enkla bungalows på stranden. Sen är jag också sugen på matlagningskurs, som Malin ovanför tipsade om!

 3. Åh vad jag drömmer om Thailand! Kan man åka när man har studier, bara sådär? Hur länge ska ni vara borta? HA DET JÄTTESKÖNT!!

 4. Hej jag tänkte berätta för signaturen Sara här ovanför att på Koh Chang är det endast svenska turister och mest barnfamiljer. De enkla bungalowsen på stranden finns det bara ett fåtal kvar av.
  De bygger nya lyxhotell överallt.

  Jag vill Tipsa om båtturer som finns överallt. Det är jättemysigt att åka på såna turer då man kan sola på båten, snorkla och paddla på små kajaker. Man får
  mat på båten och färsk frukt!

 5. Jag såg dig på tv häromdagen med Sixten.
  Hur går det nu? Har han blivit mindre bitig och aggressiv?
  *Nyfiken*

  Kramar
  Sara

 6. Tack för alla tips!

  Kram på er!

  Sara: Ja, uppföljningen ser du nu på onsdag – håll utkik!