Det ar sa flott har. Vi bor pa varldens mysigaste stalle pa en ensam liten strand. Mamman som ager stallet ar en supermatriark som far mig och Jakob att kisa av lycka nar hon ger order at smapojkarna. Vi badar i turkosa laguner under hundrameterhogaklippor bekladda med regnskog. Igar lag vi i timmar pa stranden i varsin hangmatta och sag manen stiga ur havet.

Forsta dagen brande vi oss sa illa att vi fick stanna inne dagen darpa. Otroligt korkat. Vi snorklar och aker bat overallt eftersom att den har on saknar vagar. Nagon dag ska vi fara och dyka med hajar. Spannande.

Jag onskare att vi hade bilder att visa, men ni far se nar vi kommer hem istallet. Forestall er bara paradiset sa kan ni tanka er hur det ser ut.

Nu: Atergang till pineapplelassi och solstolen!

Vi saknar er.

Till familjen: Vara mobiler funkar inte, maila om det ar ngt sarskilt.

Forresten om ni lasare har ngagra bra Koh Lanta eller Phukettips sa mottages de garna