jo ja tackar ja

vfmode-2335.jpg

vfmode-2345.jpg

 

Jag har i två års tid letat efter de perfekta midjehöga jeanshortsen. De måste vara tillräckligt höga så att de slutar ovanför naveln. Tillräckligt långa för att täcka stjärten. Rätt placerade fickor och rätt blå färg.

Dessa från Åhlens för 249 kronor fyllde alla kriterier och jag tackar och tar emot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “jo ja tackar ja”

 1. Jag förstår att du tackar, de är jättefina. Och så bra de passar till de härliga färgerna i din blus. Som päron- och hallon- och blåbär- och lite citronsorbet.

 2. åh, tack för tipset – mot åhlens! med förhoppningen att de även passar en med lite kortare ben. din blogg tillhör en av min favoriter, bör tilläggas.

 3. Åh, vilket tips. Annars stog det givet i mitt huvud att det var ett secondhandfynd. Kanske ska man slå till. Shorts är bra grejer.

 4. Min RSS-feed slutade fungera, så jag har inte varit här på ett tag. Men nu hamnade jag här igen och blev som vanligt upplyft av alla dina fina inlägg.
  Det är en upplyftande blogg som ger dig som läsare en bra känsla!

 5. ÄÄsch då Cafe S C M Ä C K heter det juh!!
  rättar mitt inlägg under “glass-i parken-bloggen”!
  Btw , jora shortsen e snygga men bekvämare ha linning u n d e r magen ??;)om man ska få plats för all sorbet *hi ih*

 6. Åh, vilken finfin blogg. Var första gången jag slank in här och det kommer definitivt bli fler. En ny favoritblogg helt enkelt! Nu slog mitt hjärta några extra slag.

 7. Jeg tenker bare: Steike du har flotte legger! Og en vidunderlig blogg som jeg ser innom hver dag. klemklem

 8. åh, jag har också dem! de är typ perfekta ja! fast på mig ser det snyggare ut med uppvikt kant, jag har så korta ben. haha.

 9. åhå jag fyndade de där finfina shortsen idag, jag är dock lite kortare än dig (158 cm, men de satt finfint ändå! Jag tänker mig en sommar inspirerad av baby i dirty dancing!