hårologi

vfmode-2409.jpg

Idag har jag klippt mig. Jag älskar att klippa mig. Att ha en arsenal flickor som pillar i mitt hår och funderar över nyansval. Den här frisyren har jag haft med jämna mellanrum sedan jag gick i lågstadiet. Men jag älskar den. Rakbladsvass.

Så fort mitt hår börjat krypa ner till axlarna blir jag rastlös och irriterad och vill klippa av av av.

Så jag gjorde det.

Vid nyåret gjorde jag en sammanställning av frisyrer jag haft under 2007. Det bidde en hel del. Kolla bara här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 kommentarer på “hårologi”

 1. Hej Clara! Jag gjorde precis ett inlägg om glädje, och kom att tänka på dig, eftersom du är så fin och dessutom har en så stor publik. Jag fick ett mailtack nämligen idag, för att jag med sms för 50 kr hjälpt folket i Burma. Så lätt sätt att hjälpa, speciellt för unga! Så tänkte jag, att om något sånt skulle skrivas på din blogg så skulle fler se det. Så, känner du för det, så titta gärna in på mitt senaste inlägg, eller webaids hemsida. Känner du inte för det, så strunta i det 🙂

  blissara.webblogg.se (inlägget “Glädje”)
  http://www.webaid.se
  http://www.webaidshop.se (köp skolfrukost till tio barn för 50 kr! Bla…)

  Kram!

 2. Härligt med “gamla” Clara-frisyren! Det var DU som inspirerade mig att klippa den! Trivs SUPER i den 😀
  Jag är som du, blir jätterastlös då håret börjar växa till axlarna.. Det blir inte lätt att ha långt hår då 😉 KRAM

 3. Det blev stjärtigt snyggt måste jag säga. Bra färg också:)

  Det är nog bara så, vissa är gjorda för att ha en viss frisyr. Var glad att du passar i kort, det är så himlans fint!

  Kram på dig och ha en bra dag

 4. O herregud! Jag har letat efter en frisyr som passar mig o den där känner jag jätte mycket för. Undrar bara om jag passar i den. Du som bär frisyren, vilka tror du skulle passa i den? 🙂 Så vackert, likt en ängel du är!

 5. Tjusigt!! Blir själv sugen på att klippa mig. Fast jag “sparar” ju till långtlångt nu – får se om det hinner ändra sig 😉

 6. Vad fint det blev. Jag har också velat och bytt frisyr ofta i min dar. Nu har jag skaffat långt och vill prova att ha det och se hur det är att vara en långhårig tjej, men det rycker i saxhanden hela tiden…

 7. Oooh, vad snyggt! Blir så himlans avis på er som har så rakt hår att ni kan klippa massa snygga frisyrer, själv har jag självlockigt mesigt hår som aldrig går att klippa i mina drömfrisyrer. Alltid samma visa, jag går till frisören och hoppas på ett under men kommer därifrån som innan eftersom mitt hår är som det är. Du blev jättefin!

 8. Clara! Du har säkert fått denna fråga ställd till dig många ggr. Jo:
  Vad har du för kamera? Jag spanar efter en bra systemkamera just nu.
  Kram

 9. Gud va fint! Snyggaste frillan! önskar jag kunde bära upp den för då skulle jag printa ut en bild och gå till frissan direkt!

 10. hej!! jag tycker att ditt hår är ruskigt fint och skulle gärna vilja ha något liknande själv.. det jag funderar på är huruvida ditt hår är tjockt eller tunt. jag har ganska tjockt rakt hår och undrar vad damen tror om att klippa pojkflicksklippet i ett sådant barr../agnes

 11. du verkar vara så underbar. åh.
  man vill mest bara krama dig och krympa ner dig så man kan ha dig i en liten kuvös. går inte det?

 12. Så himla fint! Nu blev jag också sugen på att klippa håret kort, fast jag håller på och spara till långt egentligen 😉

 13. Ooo 🙂 Men kul! så himla vass frilla !Veet du att nu är det lätt hitta av dej bland publiken ….om du kommer till broparken på lördag!?Kanske heja från scenen? Vem vet :)birgitta

 14. Så fin du ble. Har ganske lik frisyre som deg, men håret mitt er alt for gult. Tror jeg må kjøpe den shampoen du bruker.