Håret

Det har kommit flera har frågat om mitt hår och jag tänkte svara på dem här.

Jag har klippt mig på WOW i Umeå. Precis som jag alltid gör för att dom är så himla bäst och trevliga

  Jag bleker mitt hår. Sedan infärgas det för att se kyligt ut och bli isblont. Det gör skitont, det säger jag bara. Jag är naturligt blond och därför passar det här mig utmärkt, då jag inte får en så markerad utväxt. Är man jättemörk tror jag att det kan bli rätt jobbigt att hålla på och bleka det jämt och ständigt.

   Den här frisyren är idealisk för den som precis som jag har tunt och flygigt hår utan varken fall eller virvlar. Jag behöver inte plattånga det ens. Det bara blir så här. Är man däremot plattångspeppad kan man klippa sig så här fast man har lite självfall. Men räkna med ett himla jobb efter varje dusch.

    Det är fint med en skarp klippning när man som jag har ett väldigt mjukt ansikte. Har man däremot markerade drag och kindben kan jag tänka mig att det ser lite hårt ut med den här klippningen. Kontraster är toppen. Jag passar ju tex inte i lockigt. Det blir för mjukt till mitt mjuka ansikte. Inte bra.

     Slutligen. Gillar ni frisyren så skit i alla regler och kör i vind. Blir det inte perfekt är det ju ingen fara. Det är ju faktiskt bara hår. Det växer ut!

      Lämna ett svar

      E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

      4 kommentarer på “Håret”

      1. Du er så fin på håret! Vet du hvilken farge som brukes for å få den kalde tonen? Jeg har selv blondt hår men får ikke til den kjølige fargen du har….

      2. annenie: Ja där har du ju en ide!
       Miu: Tusen tack. Färgerna är från vidal sasson men jag vet inte vad den heter. Gå till en bra frisör och ta med min bild så blir det nog bra!
       Maja: typ att färga bara tror jag