Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 kommentarer på “Fredagens eskapader”

 1. men åh, du är så himlans otroligt vacker. Sådana där extremt fina kvinnliga former som jag vill ha, men inte riktigt får till.
  Du framhäver det kvinnliga på sånt sätt som inte många vågar göra, vilket jag tycker är underbart.
  Hoppas du tar åt dig på rätt sätt, för jag tycker bara att du är otroligt fin.

 2. som en bakelse. åh!
  kan du inte berätta lite mer om sixten och din pojkvän i något inlägg? och lite bilder osv? och tex på ditt hus och inuti det!
  puss. ha en fin helg, jag skall spatsera barbent i västkusten.

 3. Hei Clara. Jeg har lest bloggen din i smug i noen måneder, men i dag tenkte jeg at jeg kunne kommentere. Jeg er 21 fra Oslo, og må si du har helt fantastiske ben! Bloggen din er nydelig og inspirerende. Keep up the good work 🙂

 4. Jag måste bara säga Clara att jag tycker du är helt fantastisk. Jag vet, jag känner dig inte. Men varje gång jag varit inne på din blogg fylls jag med massor av inspiration och kraft. Du vågar verkligen och dessutom är du grymt snygg! Tack för mig.

 5. hello ,
  You are absolutely gorgeous, much more than those models on the runways. i really like your 50’s aesthetic mixed with rock pieces. This seems more genuine than all the hipster crap I am trying to escape from 🙂
  keep up the good work
  Jeliza