Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “gå dit ifall du minns”

 1. Så otroligt fint, jag blir helt mållös och känslosam av ditt inlägg. Orden väcker tankar och saknad av någonting som inte längre finns. Ett ömt minne man gömt någonstans.

 2. saknad längtan är svår. och då behövs platser som bevarar minnen. vet inte vad jag skall skriva. det gör ont att sakna en sådan nära människa. kram

 3. Bland alla elin klings och sofie F så är du utan tvekan den vackraste . Det är visserligen inget fel på alla dom där hellre. Men det är någonting med dig. Något speciellt som fångas på bild. En säkerhet av något slag.

  Ha det bra.

 4. Clara, den vän jag skrev om under ditt inlägg “hemma”, hon gick bort samma natt. Det här inlägget får mig ändå att känna något slags hopp. Tack.

 5. Maria: Tack!
  nostalchic: ja precis så. kram
  Ina: Ja, så är det verkligen. Kram
  Lady thirty: Tusen tack
  Sandra: Vad glad jag blir av din kommentar! tack så mycket
  Raraclara: Åh, nej så fruktansvärt. Det gör mig alldelens tårögd av förtvivlan. Livet är inte rättvist. Det som tröstade mig när min mamma dog var tanken på att hon fått frid. Att hon inte längre behöver lida. Jag tror att din vän är på ett gott ställe nu. Att Gud har henne hos sig och att hon får vila. Jag tror verkligen det. Hon har seglat vidare, förbi den horisont vi inte kan se, fast för henne öppnar sig en ny utsikt, där nya saker väntar.

  Maila mig om du vill prata någongång. Kram