bikinifrågan

bikiki.jpg
indien-491.jpg
ett.jpg

Packar inför Lappis. Håller på att få panik över min brist på badkläder. Den randiga har blivit för stor, den blå håller på att falla sönder i bitar. Och den rosa som jag sydde till Thailand känns lixom lite overkill för att doppa sig i en insjö. Jaja. Får se vad det blir i slutändan. Är det någon som har tips på var man kan hitta en tjusig retrobikini till en inte allt för dyr penning? Snälla dela med er i så fall.

Kolla in bilderna på min drömbikini med riktigt hög midja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 kommentarer på “bikinifrågan”

 1. Jag har den där svart och vit randiga men använder den aldrig. Har precis samma modell, om du vill köpa min. Fast den kanske är ännu större. Tror det är 75c och 38 på trosorna.

 2. Vrf inte bara köpa en på typ h&m ? den behöver väll inte vara hypersnygg liksom , dem är ju så billiga också!

 3. Jag har köpt en alldeles fantastisk på Cubus. Den är blå och sailor-inspirerad med vita klädda knappar i sjömansknäppning på boxertrosan. Helt ljuvligt fin 🙂

 4. tror att Cubus har en fin lige sailor/retro för typ 79 :- /del. Såg den i en blogg tror jag. Var jätte fin!

  Lycka till i jakten

 5. Åhlens har några olika om jag inte minns fel. Hoppas du hittar en du gillar! Själv drömmer jag om den lila baddräkten från Lindex ^^

 6. Hej!

  Jag köpte en jättefin baddräkt på noa noa, som inte alls var dyr om man tänker efter. Den är blå med vita prickar (fanns även vit med röda prickar) i härlig femtiotalsstil. Om det inte tvunget måste en bikini så är den värd att provas åtminstone! Lycka till!

 7. nu har du ju åkt, men på gudrun sjödén finns underbara bikinisar och baddräkter i fina snitt och färger. För ganska dyra pengar tyvärr, men just nu är det rea där. Har ingen aning om det är bra priser för det, men hoppas kan man ju. Lycka till och kram på dig för att du är så bra

 8. Hi,your out look is so amazing,I’m realy in love with your pink swimsuit,where did U buy it?greetings

 9. Hej, jag är jättenyfiken på hur du sytt den där rosarutiga bikinin, och på hur överdelen ser ut framifrån. Jag skulle vara dig evigt tacksam om du ville uppfylla min önskan och dela med dig av din kunskap på bikinisömnadsområdet. Tjohej.