Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer på “bortamatch”

  1. Hej min vän!
    Tänkte bara ge dig ett tips om ett café i lse som du skulle kunna göra ett reportage om- Tujha. Väldigt mysigt men speciellt ställe…värt en koll iaf. Vi ses om ngra veckor. Kram

  2. hur kan du skriva ett sådant inlägg om att du inte tror på billiga kläder och sen köpa skor på obs och skopunkten?

  3. Ann: Jag köper i princip 95 procent av min garderob på loppis. De saker jag inte kan hitta där är vanligtvis underkläder – (kommentar överflödig ) samt skor, eftersom att jag har så stora fötter. Därför köper jag mina skor nya, och ja, ibland billiga också. Jag slår helt enkelt till när jag hittar något som passar mina storaväxta 41or.

    Och nej, jag tycker inte att man kan konsumera billiga kläder som man gör nu. Men det jag eftelyser är inte ett asketiskt förhållningssätt till billiga kläder, utan ett måttligt. Jag tror inte på att masskonsumera billiga kläder som man sliter och slänger, men jag dömer ingen, inklusive mig själv för att jag också köper biligt ibland, även om jag vet vad det innebär. Det viktigaste är inte att vara perfekt utan att sträva efter det. Senaste året har jag minskar min konsumtion av nya plagg drastiskt. Den förändringen är jag jättestolt över. Och jag planerar att bli ännu bättre! Vad köper du själv för kläder?