Bröllopsbloggen del 4

Nu till bröllopskläderna.  Vi lägger ner mycket krut på kläderna eftersom att det är mitt och Jakobs stora intresse. Men samtidigt vill vi inte att det ska kosta en förmögenhet. Hittils har vi dock kommit ganska billigt undan. Min syster som är designer har såklart fått förtroendet att sy min klänning. Själva stommen är en vintageklänning jag fått av min faster och på den ska vi sy fast…lite hemliga grejer, ni får se sedan.  Jag använder ju väldigt många finklänningar till vardags och vet att jag behöver något spekatkulärt för att det ska kännas riktigt festligt. Vilken stil tror ni att jag kommer köra på?

Det känns skönt att Anna designar för jag vet att hon aldrig skulle skicka mig nerför altargången i något som inte ser bra ut. Klänningen  kommer kosta kring 1300 kronor, men ifall  inte Anna sytt den skulle jag fått lägga till åtminstonde en nolla . Skorna jag kommer bära hittade jag för femtio kronor. Vilket kap

Jakob hade också tur. Han hittade sin kostym på rea. En granitgrå från J Lindeberg på halva priset. Och skorna har han hittat hemma hos Märta. Vilken lycka!

Och nej…innan ni frågar, det kommer inga bilder på kläderna förrän den stora dagen. Men håll ut, det är ju bara två månader kvar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Bröllopsbloggen del 4”

 1. Clara. Nu skickar jag bilder på hur servisens mönster ser ut. Så roligt att nu ska gifta er!
  Och förresten, vad är “hos Märta”? En affär? Var?
  Kram!

 2. hej clara, jag meljade dig för någon dag sedan till din folkbladetadress, det är nämligen så att jag råkar befinna mig i dina hemtrakter. gå in och läs vetja! kram

 3. Hej Clara. Har hamnat på din blogg och jag fullkomligen älskar den! Ser med spänning fram emot bröllopsklänningen!:D

 4. Ack ack, Att få vänta TVÅ månader för att få se världens kanske finaste klänning är nog värre än …än… jag vet inte vad!

 5. Det ska förstås vara spetsar på den, eftersom det är temat! Kan bara tänka mig att det kommer att bli något alldeles extra, så fin som du är till vardags!

 6. Kommer ni ha gemensamt efternamn när ni gift er? Du har ju etablerat dig nu tänker jag och då brukar ju folk bli diviga med namnen. 🙂

 7. Hej Clara! vilka härliga bilder du tar! det är en njutning att läsa och se på din blogg! jag delar dina uppfattningar om miljö och feminism och avskyr konsumtion, men förespråkar kreativitet och återanvändning. Jag och mina vänner har startat en blogg med det vi pysslar med, det skulle vara jättekul om du kollade in den! och den uppdateras hela sommaren!;)
  Kram!

 8. å clara! grattis må jag säga!
  va kul att du med ska gifta dig. för mig är det nu bara en månad kvar… lycka till med allt! kram från linnéa.

 9. Linnea: Grattis! Vad kul!
  Martina: Supertack, vad glad jag blir 🙂
  Jenny: Tack!
  Ellen: Hihi
  Agnes: arma stackare
  Hannah: Tack! 🙂
  Emma: Åhå, jag brukar inte kolla min mail på helgerna. Men jag ska svara, en fika vore ju jättekul
  Alfvina:)
  Daiane: Thanx 🙂
  Eva. åhå! Tant Märta är en tant till Jakob helt enkelt. Hos henne gör jag mina bästa fynd

 10. Gratulerer til bryllupet! Jeg skal også gifte meg i september, 27! Hvilken dato skal dere? Det kommer til å bli så herlig:):) Spent på kjolen din, min er SUPERFIN og søt – og litt utradisjonell:):)

 11. Åh! Trots att jag bara känner dig genom din urfina blogg blir jag rörd av lycka när jag läser att ni ska gifta er:) Ni kommer vara så fina, lycka till med förberedelserna! Kram