En stilstudie i ät-teknik

o-190.jpg

o-191.jpg

o-203.jpg

o-185.jpg

 

Ikväll fikade jag med tjejerna ( eller som det heter på modebloggspråk – Girlsen)

Ylva var snäll och fotade mig och jag råkade ut för det man alltid råkar ut för när man är 178 cm lång nämligen att man ligger dubbelvikt över bordet för att nå ner till maten.

Dagens i-landsproblem. Verkligen.

 

Klänningen som är så förbannat tjusig är ju från tant Märta. Under bär jag min spetsbody från Beyond Retro och i håret ett skärp från en klänning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer på “En stilstudie i ät-teknik”

 1. Hej underbara du!
  Har följt din blogg rätt länge nu och tycker du gör ett fantastiskt jobb! Tack för en blogg som man blir varm i magen av att tänka på! (Bra under tunga arbetsdagar..). Det är bara en sak jag har börjat fundera på: hur gammal är du? Må så gott!

 2. Ulle: TACK vad snällt! Nu blir ju jag glad istället 🙂 Jag är 22 år gammal. kan själv inte förstå det. Det senaste halvåret har jag åldrats med hundra år känns det som. Jag borde vara åttio år allra minst. Det borde jag. Det känns så. Kram

 3. Bloggen din fanatstisk. Inspirerende, morsom, intelligent, overraskende. Nesten magisk! Og det er jammen kjolen fra Tant Märtha, også, kan vi ikke få se et bilde av hele? Snälla?

 4. Det är så uppfriskande att läsa din blogg när man bläddrat runt bland de andra modebloggarna på bloggtoppen. Du har en helt unik stil, du verkar vara ödmjuk och varm (och självklart fantastiskt vacker) Även ditt förhållandesätt till din tro är avundsvärd, du visar liksom att ni som utövar er tro är precis som vi andra!
  Störtskönt!
  Lycka till med bröllop och allt vadd et innebär. Är säkert på at det blir superhärligt.
  Kramar
  Charlotte

 5. Klänningen är djäääävulskt fin! Älskar mönstret som känns asiatiskt liksom i klara färger mot den svarta bottnen. Läckerbit där! Ska käka upp dig nästa gång vi ses över en fika. 🙂 Puss!

 6. Åh, underbara bilder. Klänningen känns som det vore Josef Frank-tryck. Wunderbaum! Du borde starta en second hand butik Clara, du som har fingertoppskänslan. Butikens namn…. tant Märta så klart ;). Kongratulationer till det kommande bröllopet!

 7. hejsan! gillar din blogg och kul att du skriver på bloggen att du är kristen. jag är oxå det men borde väl oxå utrycka det lite mer kanske. men de blir alltid lite funderingar innan man gör de offentligt här, vet ej varför. står för de annars lixom. men men hade toppen!

 8. this top is so pretty !! it suits you so well. i really like the way you dress yourself, so feminine and adorable 🙂