Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “Bröllopsbloggen del 5”

  1. Åh, va fint att du själv syr din bröllopsklänning. Hoppas det går bra och den blir jättefin. Ser fram emot att få se en bild av den sen efter stora dagen. Som jag också hoppas går bra och blir jättefin för er. 😀

  2. härligt att du syr din egen klänning, och ja jag kan tänka mig att det tar tid:)
    vore skoj att se bild sen.

    ha det gott
    Miss S

  3. Tack vare dig så är jag snart väldigt sugen på bröllop.. :)Antingen fixa ihop ett eget (som inte är så lättfixat med nästan ingen lön) eller gå på andras.. Vill också ha ett höstbröllop, tänk så fina färger man får på alla bilder då. Lycka till med klänningen, även om ja vet att den inte kan bli annat än jättebra.. Kram