box top

wild-at-heart-363.jpg

wild-at-heart-348.jpg

 

Många efterfrågar fler outfitbilder. Men i sanningens  namn måste jag säga att jag är ganska trött på att ta dem. Man blir så fixerad av att fota sig själv hela tiden i tusen omöjliga vinklar. Hursomhelst. Här kommer dagens.

 

Topp: Monki

Kjol: Lindex

Skor: Skopunkten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer på “box top”

  1. i think you shouldn’t get tired of outfit photos. they are a way of recording each day that passes by, don’t you think? anyway, this look of your is fabulous! i really love the contrast between the top and your shoes. kisses, keep it up!

  2. Dina outfitbilder är underbara (som du). Men i ärlighetens namn hör jag till de läsare som inte läser din blogg främst för att det är en modeblogg utan mer för det andra man får på köpet. UnderbaraClara helt enkelt.

  3. förstår dig till fullo. Tänker mig in i situationen och känner att jag själv definitivt skulle bli fixerad på ett negativt sätt. Bättre om kläderna syns i bilderna på ett mer naturligt sätt, som på senaste tiden… Med det är min åsikt. Keep up the good work!

  4. ja, vissa dagar kan jag känns så där jag med. du har ju lyxen att ta bilder utomhus, det är jag mäkta avis på! jag får lite panik på vår mörka lägenhet när jag ska försöka ta inspireradnde och roliga bilder! kram!!

  5. Jag tycker inte att du ska ta outfitsbilder om det inte känns inspirerande. Din inspiration är det som får mig att läsa din blogg! Hoppas att din blogg inte känns som en skyldighet på nått sätt utan givande för dig. Det verkar så tycker jag.

  6. Jepp jag förstår. Har själv fått samma trötthet på senaste, det har liksom inte känts lika kul. Och jag är inte lika intresserad av andras outfitbilder heller, och går inte lika mycket second hand som innan just nu.

    Saker går väl ofta i vågor, right?