nyhus-6370.jpg

 Det är många som frågat hur mina sminkrutiner ser ut så här kommer en liten guide till min basmake:

Jag börjar med att smörja in mig med Exuviance som är min mirakelcreme. Jag har väldigt torr hy med fet t-zon och de flesta cremer lägger sig bara utanpå och gör att man känner sig flottig. Dock inte Exuviance som tränger ner och utrotar finnar samtidigt som den återfuktar. Den bästa hudcreme jag någonsin haft! Jag använde nattcremen dygnet runt.

Som concealer använder jag ID Bare Minerals. Det är dyrt i inköp men drygt som bara den och resultatet är fantastiskt. Först blöter jag den här borsten och duttar i mineralpuderdosan. Sedan penslar jag under ögonen, runt näsan och på blemmor och ojämnheter.

När det ser bra ut plockar jag fram den här borsten. Doppar den i ID och masserar i hela ansiktet. Ju fler varv desto mer täckande.

När det är färdigt borstar jag på rosaorange rouge. Märke skiftar från dag till dag men Nouba är en favorit.

Därpå böjer jag upp fransarna med en manick från Perplex som är super och målar på Maybellines mascara.

Slutligen applicerar jag Mineral Veil från ID vilket fungerar som puder och ger dessutom lyster.

 Den sammanlagda tiden för grundmaken är max fem minuter och resultatet blir så här snyggt och jämt.

 

Många av mina produkter är  dyra men är å andra sidan väldigt dryga. De räcker i ett år och resultatet blir så bra att det är värt varenda krona. Tveklöst. Borstarna från I.D kostar också en hel del men håller tack och lov i nästan ett decennium.