When I was young

bilder-till-brollop-364.jpg

När jag var liten var jag svarthårig och tjurig. Mamma och pappas huvuduppdrag var att få mig att skratta. Men icke. Hjärtlöst knep jag ihop läpparna. Det har jag dock tagit igen på senare dar. Nu  skrattar jag högt och länge.

Min mamma har tagit den här fina bilden. Hon var allt bra duktig på att fota.

When I was a small child, I rarely laughed. Nowdays I laugh out loud and often.

Saker jag önskar att jag hade vetat när jag var ung…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “When I was young”

 1. cutiepie! jag var också tjurig när jag var liten. det finns tusen bildbevis + film på det. helt sjukt!
  men det är gött att det vänder när man blir äldre =)

 2. Haha, vilken sötunge du var 🙂 När jag var liten var jag tjock, trulig och helt omöjlig. Min mamma försökte få mig att vara en liten prinsessa, men det hela slutade med att jag hade mössan på sné, leriga händer och skrämde tanter. Det du!

 3. Hejsan! Söt bild.. Tänkte tipsa dig om en affär i Jönköping som jag besökte igår.. Besök “på pricken röd” om du har vägarna förbi, lite second hand och lite nytt. Väldigt fina grejer, dock lite dyrt. Ska dit nästa gång jag besöker J-köping igen.. Kram

 4. Hej Clara!
  Eftersom att jag följt din blogg en tid så vet jag att du, liksom jag, strävar efter att den mat du stoppar i dig ska vara så naturlig som möjligt. Om du inte redan vet om det så vill jag tipsa dig och dina läsare om den nya sidan http://www.aktavara.org som har premiär idag (5 november). Sidan är ett initiativ av författaren till “Den hemlige kocken” och nyutkomna “Äkta vara” och syftar till att upplysa och guida oss konsumenter i livsmedelsdjungeln.

 5. å va fin du va när du var liten! gamla kort är så mycket finare än nya… riktiga papper att hålla i och album att bläddra igenom…

 6. Hej clara!
  Et merkelig sammentreff:
  Da jeg så bildet var jeg sikker på at du hadde vært i fotoalbummet vårt, du er prikk lik meg som liten! De samme bollekinnene, trutmunnen, de “trøtte” øynene og panneluggen. Måtte sende bildet til min mor for å vise, og hun trodde også det var et bilde av meg som hun ikke hadde sett før.
  Tenk hadde vi visst da vi var små at vi hadde en hemmelig dobbeltgjenger i et annet land! 🙂
  Klem fra Lene